Kantoorruimte huren Druten, Hooistraat 32

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hooistraat 32 in Druten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 437 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 99 m2
  Huurprijs: € 618 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hooistraat in Druten

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Druten? Dan is deze locatie aan de Hooistraat misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1976 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1025 m2. In deze rustige maar gezellige straat heb je de mogelijkheid om multifunctionele kantoorkamers te huren tegen er erg goede prijs/kwaliteit verhouding.  

Huurprijzen

Vanaf 12 m2 tot en met 99 m2 is op dit moment beschikbaar voor de verhuur. Voor een ruimte van 12 m2 betaal je een maandelijks bedrag van maar €75,-. Mocht je iets tussen deze 2 oppervlakten in zoeken, bijvoorbeeld een unit van 46 m2, dat kan ook. Voor de grootste kantoorruimte van 99 m2 betaal je €618,- in de maand. Alles is hier mogelijk, zo kun je hier een hele verdieping of een gedeelte van het complex huren. Bespreek de mogelijkheden met een van onze vastgoedconsultants.

Parkeerplaatsen, royale entree en een vergaderruimte

De voorzieningen en services van dit kantoorgebouw aan de Hooistraat in Druten zijn van hoog niveau. Zo is er aan de achterzijde van het pand een grote parkeerplaats waar jij elke dag jouw auto makkelijk kunt parkeren, handig toch? Vervolgens is er bij binnenkomst in de royale entree een netjes ontvangst waarin jij en eventuele gasten worden begroet door een receptionist. Ook is er een vergaderzaal en worden de schoonmaak werkzaamheden bij jou uit handen genomen. En dan is er nog een luxe pantry die je dagelijks blij zal maakt met een lekkere kop koffie.

Locatie en bereikbaarheid

Om het pand te bereiken met het openbaar vervoer, loop je slechts 4 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte naar je werkplek. Verschillende snelwegen zitten vlakbij de stad Druten gelegen, zo is het naar de A15, A50 en A326 slechts een kwartiertje rijden. Vind je het gezllig om na werktijd een lekker hapje te eten? In de nabije omgeving zit het restaurant ‘Old skool’, een leuke en geschikte plek om samen met je collega’s de dag af te sluiten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hooistraat in Druten?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Hooistraat in Druten? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend.   


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Goed geregeld allemaal!

Entree met receptionist is erg handig.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hooistraat 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen