VERHUURD

Dronten, Fazantendreef 17

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Dronten!

Kantoorruimte huren aan de Fazantendreef (Dronten)

Aan de Fazantendreef in Dronten bevindt zich dit kantoorgebouw wat gebouwd is in 1993 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 355 m2. Deze totale gebruiksoppervlakte is onderverdeeld in verschillende kantoorkamers waar er op dit moment nog een paar van te huur zijn. Ook zijn er in het bedrijfsgebouw opslagruimtes, vergaderruimten en werkplekken aanwezig.

Huurprijzen

De kantoorkamers variëren van oppervlakte, zo zijn er kantoorkamer met een oppervlakte van 21 m2 en kantoorkamers met een oppervlakte van 50 m2. Op dit moment is er een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 26 m2 voor €380 in de maand en een kantoorkamer van 30 m2 waar je €410 in de maand aan kwijt bent. Dit zijn mooie prijzen waarbij vele services zijn inbegrepen.

Goede schoonmaak, snelle internetverbinding en een parkeerplaats

Rond om dit kantoorgebouw is er beveiliging en kun je daardoor rustig je werkspullen in je kantoorkamer laten liggen. Wat ook een voordeel binnen dit kantoorpand is dat de toegankelijkheid 24/7 is. Snel en effectief werken? Ook hier is dat geen probleem, het gehele gebouw beschikt over een snelle internet verbinding en mocht je met de auto komen? Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig op het terrein.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw wat gevestigd is op het bedrijven terrein van Dronten is strategisch te noemen, vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Zowel met eigen als openbaar vervoer is het kantoorpand in Dronten toegankelijk. In 2012 is er een treinstation in Dronten gebouwd wat op enkele minuten van het bedrijfspand is gelegen. En mocht je voor in de pauze je lunch zijn vergeten? Om de hoek is een supermarkt aanwezig.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Fazantendreef?

Ben jij opzoek naar mooie kantoorkamers op het industrieterrein in Dronten en ben je enthousiast over dit kantoorgebouw? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij plannen een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!