Kantoorruimte huren Driebergen-Rijsenburg, Breullaan 1

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Breullaan 1 in Driebergen-Rijsenburg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Driebergen-Rijsenburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Breullaan (Driebergen-Rijssenburg)

Zoek je een werkplek op basis van flexibiliteit? Hier huur je een ruimte voor de periode dat je aanwezig bent. Via een speciale app check je in als je begint met werken en check je uit als je weer vertrekt. Een handige, maar vooral eerlijke manier van huren. Het kantoorpand waarin je huurt is gebouwd in 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2510 m2. 

Huurprijzen, kantoor Breullaan, Driebergen-Rijssenburg

Zoals eerder vermeld huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor het aantal minuten dat jij aanwezig bent. Je huurt hier voor slechts €8,50 per uur. Wil je weten wat er op dit moment beschikbaar is op deze locatie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants door een mailtje te sturen of door te bellen.

Breullaan: pantry en mooie coachruimte 

Naast het gemak van een werkruimte maak je in dit kantoorpand ook gebruik van diverse voorzieningen. Er is een pantry aanwezig, altijd gemakkelijk om even een glas water te pakken of om iets af te wassen. Bovendien staan hier ook koffieapparaten waar jij gebruik van mag maken. En heb je behoefte aan een coachruimte? Ook deze is aanwezig! Ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Breullaan, Driebergen-Rijssenburg

Het kantoorpand, gelegen in de buurt Drift-Sportlaan en Bornia, is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Driebergen-Zeist. Dit treinstation is slechts 6 minuten lopen. Bovendien ben je met de auto vanaf de A12 in 4 minuten rijden op kantoor. Wat ook zeker een aanrader is, is om na werktijd heerlijk te dineren bij Pannenkoekenhuis Princenhof. Dit restaurant is slechts 100 meter verwijderd van het kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Breullaan?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw aan de Breullaan? Kom dan eens een kijkje nemen of plan een rondleiding in. Wij helpen je gratis verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Breullaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen