Breullaan 1

Huur flexibel een werkplek in een bosrijke omgeving in Driebergen

Zoek je een werkplek op basis van flexibiliteit? Hier huur je een kantoorruimte voor de periode dat je aanwezig bent! Via een speciale app check je in als je begint met werken en check je uit als je weer vertrekt. Een handige, maar bovenal eerlijke manier van huren!

Kantoorruimte huren in een bunker van de Luftwaffe (!)

Je huurt hier een flexibele werkplek op een locatie, die een geschiedenis kent. Aan de rand van Landgoed de Breul huur je in een voormalige bunker van de Luftwaffe. Vanuit hier werden de Duitse jachtvliegtuigen aangestuurd, die de Gealieerde bommenwerpers moesten aanvallen, als ze op weg naar Duitsland waren.

Goedkoop en flexibel huren in dit kantoorgebouw in Driebergen-Rijsenburg 

Zoals al eerder vermeld: hier betaal je het aantal minuten dat je aanwezig bent. Je huurt hier al voor €8,50 per uur. Liever langer kantoorruimte huren? Je betaalt €150,- per maand, als je meer zekerheid wilt. Kortom, voordelig en flexibel!

Pantry, koffie en coachruimten aanwezig in dit moderne kantoor

Naast het gemak van een werkruimte, maak je ook gebruik van diverse voorzieningen. Er is een pantry aanwezig, altijd gemakkelijk om even een glas water te pakken of om iets af te wassen. Tijd voor koffie? Er zijn koffieapparaten waar u gebruik van kunt maken. Behoefte aan een coachruimte? Ook dit vind je hier!

Zoek je een werkplek in Driebergen-Rijsenburg? Plan dan snel een rondleiding in!

Bij SKEPP plan je geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor. Op deze manier zie je de mogelijkheden van dit kantoorgebouw en kun je jouw nieuwe kantoorruimte zien. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!

Werkplek huren voor uur, dag of week in Driebergen! Breullaan 1 Driebergen-Rijsenburg Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!