VERHUURD

Driebergen-Rijsenburg, Breullaan 1

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Driebergen-Rijsenburg!

Kantoorruimte huren aan de Breullaan (Driebergen-Rijssenburg)

Zoek je een werkplek op basis van flexibiliteit? Hier huur je een ruimte voor de periode dat je aanwezig bent. Via een speciale app check je in als je begint met werken en check je uit als je weer vertrekt. Een handige, maar vooral eerlijke manier van huren. Het kantoorpand waarin je huurt is gebouwd in 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2510 m2.

Huurprijzen, kantoor Breullaan, Driebergen-Rijssenburg

Zoals eerder vermeld huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor het aantal minuten dat jij aanwezig bent. Je huurt hier voor slechts €8,50 per uur. Wil je weten wat er op dit moment beschikbaar is op deze locatie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants door een mailtje te sturen of door te bellen.

Breullaan: pantry en mooie coachruimte

Naast het gemak van een werkruimte maak je in dit kantoorpand ook gebruik van diverse voorzieningen. Er is een pantry aanwezig, altijd gemakkelijk om even een glas water te pakken of om iets af te wassen. Bovendien staan hier ook koffieapparaten waar jij gebruik van mag maken. En heb je behoefte aan een coachruimte? Ook deze is aanwezig! Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid, Breullaan, Driebergen-Rijssenburg

Het kantoorpand, gelegen in de buurt Drift-Sportlaan en Bornia, is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Driebergen-Zeist. Dit treinstation is slechts 6 minuten lopen. Bovendien ben je met de auto vanaf de A12 in 4 minuten rijden op kantoor. Wat ook zeker een aanrader is, is om na werktijd heerlijk te dineren bij Pannenkoekenhuis Princenhof. Dit restaurant is slechts 100 meter verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Breullaan?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw aan de Breullaan? Kom dan eens een kijkje nemen of plan een rondleiding in. Wij helpen je gratis verder.

Werkplek huren voor uur, dag of week in Driebergen! Breullaan 1 Driebergen-Rijsenburg Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!