Kantoorruimte huren Doetinchem, Gildenbroederslaan 2

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Doetinchem, Slingeland Loc. Gezellenlaan 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Doetinchem 12 min. lopen (0,9 km)
  • Park 9 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Gildenbroederslaan 2

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gildenbroederslaan

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Verheulsweide-Zuid, worden 2 grote kantoorruimten aangeboden voor de verhuur. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 2000 met een totale gebruiksoppervlakte van 1350 m2. Tevens is er in dit kantoorgebouw nog kelderruimte aanwezig, ideaal voor het opbergen van spullen.

Huurprijzen, kantoor Gildenbroederslaan, Doetinchem

Kantoorruimte in dit kantoorpand is te huur vanaf 52 m2. De huurprijs van kantoorruimte bedraagt €95,- per m2 per jaar. Niet gek, voor deze toplocatie in Doetinchem. Zo is de ruimte van 52 m2 al te huur vanaf €411,67 per maand. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor de ruimte van 191 m2. Deze ruimte is perfect voor een grote onderneming. De huurprijs van deze ruimte bedraagt €1512,08 per maand. Je huurt in dit kantoorpand in principe voor de langer termijn, dit levert ook de meest gunstige huurprijs op.

Gildenbroederslaan: lift, zonwering en fietsenstalling

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Heb jij een hekel aan traplopen? Dan heb je geluk! Dit kantoorgebouw beschikt namelijk over een liftinstallatie. Daarnaast zijn de kantoorruimten voorzien van zonwering, wel zo prettig tijdens de warme zomermaanden. Bovendien is er een fietsenstalling aanwezig. Hier kun jij veilig je fiets opbergen! Ook heb je als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte en zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Gildenbroederslaan, Doetinchem

Het kantoorpand ligt op een zeer gunstige locatie. Met de auto is het kantoorpand het beste te bereiken vanaf de A18. Vanaf deze snelweg is het slechts 6 minuten rijden naar kantoor. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar treinstation Doetinchem. Dit treinstation ligt op een loopafstand van 11 minuten. Wat erg handig is, is dat er diverse supermarkten in de directe omgeving van het kantoorpand liggen. Zo kun jij na werktijd gemakkelijk boodschappen halen bij de Coop of Lidl.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gildenbroederslaan?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren in dit kantoorpand aan de Gildenbroederslaan? Plan dan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gildenbroederslaan 2 in Doetinchem

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Doetinchem!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Mooi kantoorpand op een goede locatie in de Achterhoek.

De prijzen in Doetinchem zijn relatief laag waardoor een ruimer kantoor binnen mijn budget past. De bereikbaarheid met Arnhem/Nijmegen is prima.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gildenbroederslaan 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner