Kantoorruimte huren Doetinchem, Edisonstraat 83

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Edisonstraat 83 in Doetinchem

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Doetinchem!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Edisonstraat in Doetinchem

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Doetinchem? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Edisonstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en is gelegen op het bedrijventerrein “De Huet”. Een populaire locatie, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is het prima te doen. Het kantoorgebouw heeft niet alleen de functie van een kantoor, aan de achterzijde zit namelijk ook een grote bedrijfshal. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 310 m2. Deze kantoorunit is te vinden op de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten te vinden die het huren comfortabel maken. Zo is er op deze verdieping een centrale verwarming, zonwering aan de zon belaste zijden, sanitaire voorzieningen en in de zomer kun je gebruik maken van de airco. Voor de grote oppervlakte betaal je slechts een maandelijks bedrag van €2195,-. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Parkeergelegenheid, een pantry en goede beveiliging

Bij aankomst aan de Edisonstraat in Doetinchem kun je makkelijk en snel je auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren, ook zijn deze parkeerplekken beschikbaar voor eventuele klanten. Op de 1e verdieping waar de beschikbare kantoorruimte is gevestigd, vind je ook een pantry. Een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten en in de middag gezellig met de collega’s te lunchen. Aan het einde van een werkdag kun je rustig nog even door werken, je kunt namelijk 24/7 gebruik maken van jouw kantoorruimte. Laat je liever je spullen staan aan het einde van de werkdag? Het alarmsysteem zorgt er voor dat jij met een gerust hart naar huis kunt.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is erg gunstig gelegen op het bedrijventerrein “de Huet”. Met auto bereik je het kantoorpand binnen enkele minuten vanaf de snelwegen A18 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op het bedrijventerrein zit een bushalte, ‘Doetinchem, Wolborgenmate’, slechts een paar minuten vanaf jouw werkplek. Iets verderop is ook een treinstation te vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Edisonstraat in Doetinchem?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Edisonstraat in Doetinchem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar het juiste kantoor en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Edisonstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Edisonstraat 83

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen