Kantoorruimte huren De Meern, Veldzigt 8

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Veldzigt 8 in De Meern

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 23 m2
  Huurprijs: € 449 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Veldzigt in De Meern

Wil jij graag een kantoorruimte huren in De Meern, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Veldzigt. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand uit 1996, maar de kantoorruimten zijn pas geleden volledig gerenoveerd. Een groot voordeel is de locatie, je huurt namelijk op korte rijafstand van verschillende snelwegen en de bushalte is gevestigd naast je werkplek. Ben jij benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamers hebben een oppervlakte van 23 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €449,-. Huur je liever een grotere kantoorunit? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 60 m2, te huur voor €750,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Daarnaast is deelverhuur ook mogelijk en zijn er naast kantoorruimten ook werkplekken beschikbaar. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry en goede beveiliging

Het huren van een kantoorruimte aan de Veldzigt in De Meern brengt vele voordelen met zich mee. Naast het gebruik maken van je kantoorruimte, heb je namelijk de mogelijkheid om ook te profiteren van alle services en faciliteiten. Zo zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s aanwezig. Een fijne plek voor het zetten van een lekker bakje koffie/thee en het voorbereiden van een verse lunch. Daarnaast kun jij altijd met een gerust hart jouw werkspullen laten staan in de kantoorruimte wanneer je het kantoorgebouw verlaat. Het kantoorgebouw is namelijk goed beveiligd met cameratoezicht en een inpandig alarmsysteem.

Locatie en bereikbaarheid

Het huren van een kantoorruimte in De Meern is een perfecte oplossing wanneer je in een rustige omgeving wilt werken, maar toch bij een grote stad wilt werken. Binnen enkele minuten bereik jij namelijk het gezellige centrum van Utrecht. De rijkswegen A12 en A2 liggen ook op een korte rijafstand van slechts 4 minuten vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is 1 minuut lopen en heeft een directe verbinding met het treinstation Utrecht Terwijde. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Veldzigt in De Meern?

Wil jij graag één van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Veldzicht in De Meern? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Veldzigt in De Meern. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Veldzigt 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen