Kantoorruimte huren De Meern, Rijnzathe 12e

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijnzathe 12e in De Meern

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 640 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 1.040 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 51 m2
  Huurprijs: € 2.040 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 68 m2
  Huurprijs: € 2.720 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 256 m2
  Huurprijs: € 5.645 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 480 m2
  Huurprijs: € 9.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijnzathe in De Meern

Wil jij graag een kantoorruimte huren in De Meern, maar ben je nog niet het juiste kantoorpand tegen gekomen? Dan hebben wij hier de oplossing voor jou! Dit kantoorgebouw aan de Rijnzathe biedt kantoorruimten aan tot 800 m2, er is dus ruimte voor zowel start-ups  als grotere organisaties. Niet alleen de flexibele en full-service opgeleverde kantoorkamers zijn een plus punt, ook de voorzieningen op deze locatie zijn goed gefaciliteerd. Wil jij graag een bezoekje brengen aan dit kantoorpand? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment heeft de kleinste kantoorruimte een oppervlakte van 16 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €454,-. Huur je liever een kantoorruimte die groter is? Er zijn momenteel nog 3 kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 68 m2, te huur voor €1931,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte is in totaal 254 m2, je betaalt hier een maandelijks bedrag van €7213,- voor. Benieuwd naar alle overige mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

24/7 toegankelijk en een receptie

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Rijnzathe in De Meern, spelen natuurlijk ook de services en faciliteiten een belangrijke rol. Zo kun je in dit kantoorgebouw 24/7 gebruik maken van jouw eigen kantoorruimte, ideaal wanneer je in de late avonduurtjes of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Bij binnenkomst in het kantoorgebouw tref je altijd tijdens kantooruren een bemande receptie aan. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangen en helpen je bij het verwerken van de post. Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen in het kantoorgebouw zoals; high speed internet, een kantoortuin, Italiaanse koffie en vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij makkelijk en snel je nieuwe werkplek bereiken. Vanaf je werkplek is het met de auto slechts enkele minuten rijden naar de oprit van de A2 en A12, via deze rijkswegen bereik je al snel omliggende steden zoals Nieuwegein, Gouda en Utrecht. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op een korte loopafstand te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnzathe in De Meern?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Rijnzathe in De Meern? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Rijnzathe in De Meern.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijnzathe 12e

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen