Kantoorruimte huren De Meern, Leidse Rijn 13 - 23

Bereikbaarheid
  • Bushalte De Meern, Strijkviertel 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Utrecht Leidsche Rijn 31 min. lopen (2,6 km)
  • Park 8 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leidse Rijn 13 - 23 in De Meern

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in De Meern!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Leidse Rijn in De Meern

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in De Meern? Dan is dit kantoorgebouw aan de Leidse Rijn misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in  1993 en is gelegen aan de westkant van de stad Utrecht. Buiten de goede bereikbaarheid om van zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer bestaat dit kantorencomplex uit 5 losstaande kantoorgebouwen en 1 bedrijfsgebouw. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 verschillende units beschikbaar. Je kunt hier een kantoorruimte huren vanaf 26 m2 voor een maandelijks bedrag van €214,-. Of ben je toch opzoek naar een grotere ruimte? Dat kan, je hebt hier namelijk ook de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren met een oppervlakte van 75 m2, voor een maandelijks bedrag van €656,- is deze unit voor jou.

Parkeren en een pantry

Wanneer je hebt besloten een werkplek te gaan huren aan de Leidse Rijn in De Meern hoef jij je geen zorgen te maken over het parkeren van de auto. Het kantoorpand beschikt namelijk over voldoende parkeerplaatsen die bereikbaar zijn middels een slagboom! Ook is er in het pand pantry aanwezig, erg handig om in de middag je lunch voor te bereiden of een kop koffie/thee te pakken. 

Locatie en Bereikbaarheid

Om met het openbaar vervoer je werkplek te kunnen bereiken kost het je slechts 5 minuten looptijd om vanaf de dichtstbijzijnde bushalte te komen. Het treinstation 'Utrecht Leidsche Rijn' zit een paar minuten verder op. Ook met de auto zal het niet langer duren dan 5 minuten rijden om verschillende opritten van snelwegen te bereiken. Zo zitten de A2 en A12 erg dicht in de buurt van het kantoorgebouw. Zoek je graag in de pauze of na werktijd de rust op? Iets verder op ligt het Langerpark en Park Voorn. Een perfecte locatie voor een goede wandeling en een frisse neus.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leidse Rijn in De Meern?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan het Leidse Rijn in De Meern? Plan dan bij SKEPP gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Leidse Rijn 13 - 23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen