Kantoorruimte huren de Hoef, Computerweg 11-13

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Computerweg 11-13 in de Hoef

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in de Hoef!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Computerweg (Valleipoort)

Een inspirerend kantoorgebouw, dat het is geheel vernieuwde kantoorgebouw in Amersfoort. Gebouwd in 1991 en gelegen op kantorenpark ‘De Hoef’. Een groot voordeel van dit kantoorpand is de ligging nabij de snelweg A28. Diverse werknemers, waaronder technisch ontwerpers, vielen al voor dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Computerweg, Amersfoort

Kantoorruimte is al te huur in dit kantoorpand voor slechts €100,- per m2 per jaar. Als je alle voordelen van dit kantoorpand ontdekt, kom je er pas achter hoe goedkoop deze huurprijs is. Wil je weten welke kantoorruimten er momenteel beschikbaar zijn? Dan kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of een aanvraag indienen. 

Computerweg: lunchruimte, 24/7 toegang en parkeerruimte 

Eén van de grootste voordelen van dit kantoorgebouw in de lunchruimte. Deze wordt ook wel het werkcafé genoemd. Je kunt hier namelijk in een gezellige, informele sfeer werken. Verder kun jij als huurder gebruik maken van de standaard voorzieningen waaronder 24/7 toegang. En ben je benieuwd naar de parkeermogelijkheden? Parkeerplaatsen zijn aanwezig op het terrein van het kantoorgebouw in Amersfoort. 

Locatie en bereikbaarheid, Computerweg, Amersfoort

De bereikbaarheid van dit kantoorpand in Amersfoort is uitstekend. OV-reizigers kunnen het beste uitstappen op treinstation Amersfoort Schothorst. Vanaf dit treinstation is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A28 en de A1 in minder dan 5 minuten op kantoor. Een top bereikbare kantoorlocatie dus! Zeker handig als jij vaak zakenpartners op bezoek krijgt.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Computerweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze prettige locatie in Amersfoort? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie. Of plan geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Tof vernieuwd pand.

Ook fijn dat er een lunch wordt aangehouden!

H

Kantoor met zakelijke uitstraling.

Goede locatie om gasten te ontvangne.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Computerweg 11-13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen