Kantoorruimte huren Cuijk, De Nieuwe Erven 3

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Fitnessruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Nieuwe Erven 3 in Cuijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Cuijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Nieuwe Erven (Cuijk)

Vlakbij de A73, op een bedrijventerrein, ligt dit representatieve kantoorgebouw in Cuijk. Op deze locatie kun je voordelig een kantoorruimte huren en bovendien gratis je auto parkeren. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1977. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Heiligenberg en Beijerd en ’t Riet. Een gezellige omgeving met leuke cafés als Café Taurus op loopafstand. 

Huurprijzen, kantoor De Nieuwe Erven, Cuijk

Dit kantoorpand, gelegen aan De Nieuwe Erven in Cuijk, heeft een totale gebruiksoppervlakte van 926 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Voorbeelden hiervan zijn softwareproducten en diverse groothandels. Jij kunt ervoor kiezen om in dit pand een werkplek of kantoorruimte te huren. Je huurt hier tegen flexibele huurvoorwaarden. Echter, een minimum huurtermijn van 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. Voor de actuele beschikbaarheid kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.  

De Nieuwe Erven: 24/7 toegang en internet 

Ben jij iemand die liever ’s avonds doorwerkt of zelfs ’s nachts? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je hebt in dit kantoorpand namelijk altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast is er een goede internetverbinding voorhanden en een algemene ruimte waar jij gezamenlijk kunt lunchen, een potje tafelvoetbal kunt spelen en kunt biljarten. Veel gezelligheid in dit kantoorpand dus!  

Locatie en bereikbaarheid, De Nieuwe Erven, Cuijk

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Station. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 6 minuten. Tevens bevindt zich op deze locatie het treinstation van Cuijk. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A73 in slechts enkele minuten op je werk. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Nieuwe Erven?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan De Nieuwe Erven? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Zou graag wat meer informatie willen over dit pand, ziet er netjes uit

T

top locatie in Cuijk en prettige ligging vlakbij grote steden...

ideaal

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Nieuwe Erven 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen