Kantoorruimte huren Bussum, Karel Doormanlaan 52

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Karel Doormanlaan 52 in Bussum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Bussum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Karel Doornmanlaan (Eng)

Wil je een eigen kantoorruimte huren in Bussum, maar de kosten delen? Dan is dit gedeelde kantoor de perfecte oplossing. Je huurt in dit pand namelijk met iemand anders die hetzelfde contract heeft afgesloten. Hierdoor bezit jij als huurder over 'best of both worlds'. Een eigen kantoor met alle faciliteiten van een professioneel business center tegen de laagste kosten. De kantoorruimte bevindt zich in een pand dat is gebouwd in 1955 en een totale oppervlakte heeft van 148 m2. 

Huurprijzen, kantoor Karel Doornmanlaan, Bussum

De grote ruimte van 80 m2 is te huur voor een bedrag van €900,- per maand. Wil jij maar 1 werkplek huren in dit gedeelde kantoor? Dan bedraagt de huurprijs €250,- per werkplek per maand. De keuze is aan jou! Je huurt in dit kantoorpand een ruimte of een werkplek voor minimaal een half jaar.

Karel Doornmanlaan: gratis parkeren, 24/7 toegang en high speed internet 

De services en voorzieningen in dit pand zijn vergelijkbaar met die van een professioneel business center. Zo is er gratis parkeerruimte aanwezig, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. Ook heb jij als huurder 24/7 uur toegang. Vind jij het dus fijn om 's avonds te werken? Dan is dit geen enkel probleem. De kantoorruimten zijn volledig ingericht. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met plug & play internetaansluiting (500Mbps). Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw laptop meenemen! Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid, kantoor Doornmanlaan, Bussum

Over de bereikbaarheid van het kantoorpand hoef jij je geen zorgen te maken. Het treinstation van Bussum bevindt zich op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Vanaf hier kun je de bus nemen richting bushalte Dr. A. Kuyperlaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 4 minuten lopen naar kantoor. Reis je met de auto? Dan ben je vanaf de A1 in slechts 7 minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand is erg gezellig te noemen, diverse horecagelegenheden liggen op loopafstand. Heb jij na werktijd geen tijd meer om te koken? Loop dan even langs bij Plaza Zuid. Wil je toch zelf koken en nog even snel boodschappen doen na werktijd? Dan kun je terecht bij de Albert Heijn, deze ligt op slechts 500 meter van het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Karel Doornmanlaan?

Denk jij dat deze kantoorruimte van 80 m2 perfect is voor jouw onderneming? Of ben je op zoek naar slechts 1 werkplek in Bussum? Dan is dit wellicht het ideale kantoorpand! Plan snel een rondleiding in en kom een kijkje nemen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Karel Doormanlaan 52

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen