VERHUURD

Burgum, Elingsloane 17a

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Burgum!

Kantoorruimte huren aan de Elingsloane (Burgum)

Kantoorruimte huren in het mooie Friesland? Dat kan in de buurt Burgum aan de Elingsloane. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1985. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 528 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, waaronder boekhoudkantoren en bemiddelingsbureaus.

Huurprijzen, kantoor Elingsloane, Burgum

Dit kantoorpand in Burgum heeft 1 bouwlaag. Hier is een grote vloer beschikbaar voor de verhuur. Over de actuele beschikbaarheid en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Over het algemeen geldt: hoe langer de huurtermijn, hoe voordeliger je huurt.

Elingsloane: een pantry en schoonmaakdiensten

In dit kantoorpand zijn enkele standaard services inbegrepen in de huurprijs. Zo is er een nette pantry aanwezig in het kantoorpand. Hier kun jij ’s ochtends een kopje koffie zetten of ’s middags je lunch bereiden. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Elingsloane, Burgum

Dit kantoorpand aan de Elingsloane in het Friese Burgum is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Noordersingel. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A7 in slechts 17 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elingsloane?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Elingsloane? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij plannen dan graag een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!