Kantoorruimte huren Burgum, Elingsloane 17a

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elingsloane 17a in Burgum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Burgum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elingsloane (Burgum)

Kantoorruimte huren in het mooie Friesland? Dat kan in de buurt Burgum aan de Elingsloane. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1985. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 528 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, waaronder boekhoudkantoren en bemiddelingsbureaus. 

Huurprijzen, kantoor Elingsloane, Burgum

Dit kantoorpand in Burgum heeft 1 bouwlaag. Hier is een grote vloer beschikbaar voor de verhuur. Over de actuele beschikbaarheid en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Over het algemeen geldt: hoe langer de huurtermijn, hoe voordeliger je huurt. 

Elingsloane: een pantry en schoonmaakdiensten

In dit kantoorpand zijn enkele standaard services inbegrepen in de huurprijs. Zo is er een nette pantry aanwezig in het kantoorpand. Hier kun jij ’s ochtends een kopje koffie zetten of ’s middags je lunch bereiden. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Elingsloane, Burgum

Dit kantoorpand aan de Elingsloane in het Friese Burgum is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Noordersingel. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A7 in slechts 17 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elingsloane?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Elingsloane? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij plannen dan graag een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elingsloane 17a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen