Kantoorruimte huren Bunnik, Regulierenring 2

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Regulierenring 2 in Bunnik

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 420 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 425 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 460 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 251 m2
  Huurprijs: € 3.035 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 500 m2
  Huurprijs: € 6.045 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan de Regulierenring in Bunnik

Op het bedrijvenpark ‘De Twaalf Apostelen’ staat dit eigentijdse, vrijstaande kantoorgebouw. Een kleinschalig bedrijvenpark uit de jaren negentig waar verschillende gerenommeerde organisaties zich inmiddels gevestigd hebben. De ligging van dit kantoorpand is uitstekend. Het centrum van Bunnik met verschillende horecavoorzieningen en winkels bevindt zich op loopafstand. Ook sta je vanaf deze locatie binnen 5 minuten op het centraal station van Bunnik. Dit kantoorgebouw omvat drie bouwlagen die recentelijk zijn opgeknapt. Op deze verdiepingen zijn nog verschillende ruimtes beschikbaar voor de verhuur.

Een kantoorpand met een frisse uitstraling

In dit kantoorpand aan de Regulierenring in Bunnik is veel gebruik gemaakt van glas, dit zorgt voor een frisse en moderne uitstraling van het gebouw. Tevens zorgen de glazen wanden van de kantoorruimten ervoor dat er een hoge mate van lichtinval is. De kantoorruimtes zijn door de huurder geheel naar eigen wens in te richten. Zo maak je van jouw kantoorkamer een aangename werkplek!

Verschillende kantoorruimtes te huur in dit gebouw

De te huren kantoorruimtes in dit pand variëren in grootte van 25 m2 tot 509 m2. In dit kantoorpand krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je eigen kantoorkamer. Heb je toch behoefte aan een wat grotere ruimte? Kies dan voor kantoorruimte op maat. De kosten hiervoor bedragen €110,- per m2 per jaar. Bij het huren van kantoorruimte op maat bepaal je zelf de te huren ruimte, zo betaal je dus nooit teveel!

Alle voorzieningen op een rijtje

Heb je besloten om kantoorruimte te huren in dit pand aan de Regulierenring in Bunnik? Profiteer dan ook van de aanwezige voorzieningen. De ruimtes zijn standaard voorzien van airconditioning. Daarnaast is er in dit kantoorgebouw een lift aanwezig en beschikt het over een modern uitgeruste pantry. En wellicht wel het grootste pluspunt van dit gebouw: er is voldoende parkeerruimte voor huurders.

Binnen 10 minuten op Utrecht Centraal

Dit kantoorpand kent een uitstekende bereikbaarheid waardoor je er met gemak gasten kunt verwelkomen. Utrecht Centraal is namelijk in 10 minuten te bereiken. Bovendien is de rijksweg A12 gelegen op circa 5 minuten van het kantoorpand. Kortom, aan de locatie zal het niet liggen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de mogelijkheden van dit kantoorpand en wil je wat meer informatie over het huren van een kantoorruimte? Bij SKEPP plan je gratis en vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Regulierenring 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen