Bunnik, Kosterijland 3-5

Kantoorruimte huren aan het Kosterijland in Bunnik

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan het Kosterijland in Bunnik? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorpand. Het kantoorpand heeft een industriële maar ook huiselijke inrichting. Deze combinatie zorgt voor veel creativiteit en dat spreekt de huidige huurders erg aan. Ook de locatie van het kantoorpand is gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar!

Huurprijzen

Helaas zijn er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar. Daarom raden wij je aan om goed onze website in de gaten te houden. Wij zorgen namelijk altijd dat het actuele aanbod wordt gepresenteerd. Zodra er kantoorkamers of werkplekken beschikbaar zijn, dan heb je de mogelijkheid om een rondleiding in te plannen. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan het Kosterijland in Bunnik is erg comfortabel, dit komt onder andere door het ruime aanbod van de services en faciliteiten. Zo is het erg makkelijk om een vergaderruimte gratis (!) te reserveren, je hebt de keuze uit maar liefst 6 ruimten! Erg handig wanneer je een afspraak hebt met klanten of een presentatie wilt houden voor je collega’s. Een ander bijkomend voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, erg handig om buiten kantoortijden de laatste werkzaamheden af te ronden. Ook is er een pantry in het kantoorgebouw, hier staat elke dag verse koffie en thee voor je klaar.

Locatie en bereikbaarheid

Huur je liever net buiten de grote stad? Dan is dit de perfecte locatie voor jouw onderneming. Het bruisende centrum van Utrecht ligt namelijk op een rijafstand van een kwartiertje. Het kantoorpand is gevestigd op het industriegebied van Bunnik, 5 minuten vanaf het centrum. Deze locatie is er makkelijk te bereiken met de auto, de A12 ligt namelijk langs het Kosterijland. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van 3 minuten vanaf jouw werkplek bereik je een bushalte, deze brengt je ook weer binnen enkele minuten naar het treinstation van Bunnik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kosterijland in bunnik?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Kosterijland in Bunnik? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden. Ondanks dat er nu geen beschikbaarheid is, helpen wij je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het Kosterijland.

Kosterijland 3-5 Kosterijland 3-5 Bunnik Toplocatie!

3D Viewer Kosterijland

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!