Breda Oost-Brabantpark, Claudius Prinsenlaan 128

Kantoorruimte huren aan de Claudius Prinsenlaan in Breda (Oost/Brabantpark)

Wil jij jouw bedrijf vestigen op een aantrekkelijke kantoorlocatie nabij het centrum van Breda? Dan is dit kantoorpand, dat gelegen is in de buurt Sportpark geschikt. Het betreft een ruim, imposant kantoorgebouw waarbij veel gebruik is gemaakt van glas voor een fraai uitzicht. Bij het kantoorpand is een vijver gelegen, je werkt hier dus in een rustige groene en waterrijke omgeving. Het kantoorpand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 6816 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven als schadeverzekeraars, administratiekantoren, uitzendbureaus en groothandels al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw huur je kantoorruimten variërend van 16 m2 tot 36 m2. Voor de kleinste ruimte van 16 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €1009,-. Liever een grotere ruimte huren van 36 m2? Dan bedraagt de huurprijs €2279,-. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren in dit kantoorgebouw. Deze huur je al voor slechts €159,- per maand. Bovenstaande prijzen betreffen all-inprijzen. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan.

Gratis WiFi en administratieve ondersteuning

Uniek aan dit kantoorconcept is ook de zakelijkheid, professionaliteit en vriendelijkheid die de kantoren van dit concept uitademen. De faciliteiten en voorzieningen zijn erg goed geregeld binnen dit kantoorpand. Zo is er gratis WiFi, koffie/thee/water, administratieve ondersteuning en een print en copy service. Daarnaast betekent kantoorruimte huren op deze locatie dat je tevens gebruik kunt maken van 60 andere kantoorlocaties in Nederland en 2000 kantoorlocaties wereldwijd. Op al deze locaties kun je werken in de business lounge of een vergadering boeken!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Claudius Prinsenlaan kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid. Zowel per auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Breda Amphia Ziekenhuis Molengracht. Deze halte ligt op een afstand van slechts 500 meter van het kantoorpand. Als je met de auto reist ben je vanaf de snelweg A27 het snelst op kantoor. Deze snelweg ligt namelijk op slechts 4 minuten rijden van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claudius Prinsenlaan in Breda (Oost/Brabantpark)?

Denk jij dat deze locatie perfect is voor jouw onderneming en zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren breda, Claudius Prinsenlaan 128 Claudius Prinsenlaan 128 Breda Oost-Brabantpark Toplocatie!

9 beoordelingen Claudius Prinsenlaan

Populaire locatie.

Het heeft ook wel een erg professioneel en zakelijke uitstraling.

Perfecte locatie, helemaal als je zaken doet met onze zuiderburen.

representatieve entree, voldoende parkeergelgenheid, mooie buitenruimte. eigenlijk niets om te klagen

Leuke kantoorplek!

Met goede services en vriendelijk personeel dat voldoende ondersteuning biedt.

Leuke kantoorlocatie met ruime keuze uit kantoren. Ideaal voor ieder soort onderneming.

Tof kantoor met prachtig uitzicht.

Ideaal dat je flexplekken voor een korte periode kunt huren.

Hele fijne ligging omdat het omgeven wordt door veel groen!

Ideaal om lekker even een frisse neus te halen tussen de werkzaamheden door.

Leuk kantoorpand en een hele luxe receptiebalie. Ziet er zeker professioneel en zakelijk uit.

Dit zou zeker iets zijn voor mijn onderneming!

Misschien volgende week eens een kijkje nemen..

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!