Bodegraven, Tolnasingel 6-16

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 425 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Tolnasingel (Bodegraven Zuid)

Dit kantoorpand aan de Tolnasingel in Bodegraven is in 2006 gebouwd en ligt op bedrijventerrein Groote Wetering. Het kantoorpand ligt op zichtlocatie van de snelweg A12. Het gebouw heeft meerdere huurders en iedere vleugel heeft zijn eigen stijl, van corporate tot licht en speels. Zo huren er software developers en een groothandel ruimtes in dit pand.

Huurprijzen, kantoor Tolnasingel, Bodegraven

In dit kantoorpand zijn meerdere ruimtes vanaf 20 m2 beschikbaar. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijkse huurprijs van €375,-. De overige ruimten zijn 23 m2, 26 m2, 47 m2 en 50 m2 groot. De verschillende kantoorruimtes worden full-service aangeboden. Dit houdt in dat jij je volledig op je werk kan storten en je je niet met de kleine dingen bezig hoeft te houden. Internet (glasvezel) en schoonmaak van alle ruimtes zit bij de prijs inbegrepen.

Tolnasingel: inclusief schoonmaak

De kantoorruimtes aan de Tolnasingel in Bodegraven worden full-service aangeboden. Dit betekent dat de kantoren gemeubileerd en turn-key worden opgeleverd. Als jij je computer meeneemt ben je al klaar om te gaan werken. Mocht je je kantoor liever zelf inrichten dan is dit ook mogelijk. Het kantoorpand heeft een afgesloten ingang met intercom en een lift. Iedere vleugel beschikt over een gevulde pantry en het gebouw is 24/7 toegankelijk. Het pand heeft meerdere vergaderruimtes tot maximaal 25 personen die per uur of dagdeel te huren zijn. Bij het contract zitten reeds 4 dagdelen inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Tolnasingel, Bodegraven

Dit kantoorpand ligt direct aan de snelweg A12. Ook heeft het pand een eigen parkeerplaats en is parkeren in de omgeving gratis. Hierdoor kan je altijd wel een plekje vinden. De dichtstbijzijnde bushalte is ongeveer 5 minuten lopen en heeft een directe verbinding met station Bodegraven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Tolnasingel?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Bodegraven? Plan dan gratis en vrijblijvend een rondleiding in op deze locatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!