Kantoorruimte huren Best, De Waal 30-40

Bereikbaarheid
  • Bushalte Best, De Maas 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Best 40 min. lopen (3,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Waal 30-40 in Best

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Best!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Waal in Best

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Best? Dan is dit kantoorgebouw aan De Waal misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1988 en is gelegen op het bedrijventerrein Breeven. Het is een industrieterrein waar verschillende grote bedrijven al zijn gevestigd, dat komt onder andere door de aantrekkelijke ligging. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog vele kantoorruimten beschikbaar met verschillende oppervlakten. Je huurt hier een kantoorruimte al vanaf 42 m2 voor €332,- in de maand. En zo zijn er bijvoorbeeld units beschikbaar met een oppervlakte van 115 m2, 202 m2 en 223 m2 beschikbaar. Deze kun je al huren vanaf €910,- in de maand. Daarboven zitten weer ruimten met een oppervlakte tussen de 317 m2 en 427 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag vanaf €2509,- voor. En dan is er nog een kantoorruimte met een oppervlakte van 638 m2 beschikbaar voor €5050,- in de maand. De prijs/kwaliteit verhouding is hier prima en de mogelijkheid om met je bedrijf door te groeien is ook zeker aanwezig.

Buitenreclame en in te richten naar ieders wensen

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan De Waal in Best heb je uitstekende mogelijkheden om jouw bedrijven te promoten door middel van buitenreclame. Handig wanneer je graag op deze locatie gasten wil ontvangen en je duidelijk zichtbaar wilt maken tussen de overige gevestigde bedrijven in de omgeving. Het pand is op dit moment leeg en hierdoor is er de mogelijkheid om al je wensen werkelijkheid te laten worden. 

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken. Zo zijn er verschillende opritten van snelwegen zoals de A2, A50 en A58 vanaf je werkplek te bereiken binnen 10 minuten. Ook is er een bushalte Best, De Maas op een loopafstand van 6 minuten gelegen. Deze lijn kan je vervolgens binnen een kwartiertje naar het centraal station; Best vervoeren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Waal in Best?

Zie jij jou zelf al werken in het kantoorgebouw aan De Waal in Best? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Tijdens de rondleiding hopen we je een beter beeld te geven en de verschillende mogelijkheden laten zien. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Waal 30-40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen