Kantoorruimte huren Best, De Waal 18

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Waal 18 in Best

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 1.866 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 480 m2
  Huurprijs: € 3.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 642 m2
  Huurprijs: € 4.547 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 664 m2
  Huurprijs: € 4.703 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Waal in Best

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan De Waal in Best? Neem dan een kijkje in dit toffe kantoor waar nog een aantal ruimten te huur zijn. Het kantoorpand uit het jaar 2000 is gevestigd op het bedrijventerrein van Best en heeft een moderne en zakelijke uitstraling. De representatieve entree zorgt er voor dat het pand erg aantrekkelijk is om zakenrelaties te ontvangen.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw heeft kantoorruimten te huur met grote oppervlakten, waarvan elke vleugel is voorzien van een aparte toiletgroep, een pantry en databekabeling. Je huurt hier namelijk kantoorunit vanaf 480 m2, voor een mooi bedrag van €3400,- in de maand. Op zoek naar meer ruimte? Op de derde verdieping is ook een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 664 m2 en voor een maandelijks bedrag van €4703,- is deze ruimte van jou. Ook deelverhuur is op deze locatie mogelijk, want er is in totaal een oppervlakte van 1786 m2 beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden om hier een kantoorruimte of kantoorkamer te huren? Vraag het aan een van onze gespecialiseerde vastgoedconsultants. 

Een pantry en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan De Waal in Best heeft een representatieve uitstraling. Bij binnenkomst tref je een nette en goed uitziende entree, hier zijn verschillende zitjes gecreëerd waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Een groot voordeel van deze locatie zijn de aanwezige pantry’s. Hier kun je jezelf en jouw collega’s dagelijks voorzien van een heerlijk bakje koffie of thee en het is ook nog eens een ideale plek om in de middag je lunch voor te bereiden. Aan de voorzijde van het gebouw zijn er maar liefst 65 parkeerplaatsen beschikbaar, voor een maandelijks bedrag van €20,- parkeer jij de auto voor de deur. Zo ben jij gemakkelijk en snel bij jouw werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Breeven. In de omgeving zijn er voornamelijk veel grote bedrijven te vinden zoals Philips en de Rabobank. Buiten de bedrijvigheid om kun je in de middag genieten van een heerlijke wandeling in het Breevenpark Best en is er een Aldi om de hoek waar je na werktijd de laatste boodschappen kunt halen. Om jouw kantoorruimte met het openbaar vervoer te bereiken ben je lopend slechts 5 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Daarnaast bereik je binnen minder dan 10 minuten rijden de verschillende snelwegen, zoals de A57, A2 en A50.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Waal in Best?

Zie jij het wel zitten om jouw bedrijf te vestigen aan De Waal in Best? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je. Zo huur jij binnenkort jouw eigen kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Waal 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen