VERHUURD

Best, De Maas 9

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Best!

Kantoorruimte huren aan De Maas (Breeven)

Op zoek naar representatieve kantoorruimte in Best? Dan ben je aan De Maas aan het juiste adres. Je huurt hier in een zakelijk bedrijfsverzamelgebouw dat gebouwd is in het jaar 1984. Het betreft een kantoorpand waar ondernemers in verscheidene branches, van accountancy tot bouwkundig advies, gevestigd zijn.

Huurprijzen, kantoor De Maas, Best

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand betreft 921 m2. De bezettingsgraad ligt over het algemeen erg hoog. Momenteel ligt deze op 100%, dat betekent dat er geen kantoorruimten beschikbaar zijn op deze locatie. Echter, je kunt altijd contact met ons opnemen om eventuele mogelijkheden te bespreken.

De Maas: glasvezel internet, vergaderruimte en representatieve entree

In dit kantoorruimte zijn vele standaard services en voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Zo maak je door het gehele gebouw gebruik van een supersnelle glasvezel internetverbinding. Bovendien beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte waar jij gebruik van kunt maken. Daarnaast kom je het kantoorpand binnen via de representatieve entree met wachtruimte. Dit kantoorgebouw is het meest ideaal voor startende ondernemingen of bedrijven tot en met 15 werknemers.

Locatie en bereikbaarheid, De Maas, Best

Dit kantoorpand, gelegen aan De Maas in Best, is prima bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte De Maas. Deze bushalte ligt op een afstand van slechts 200 meter. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A58 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt huren in dit kantoorpand nog aantrekkelijker.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Maas?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan De Maas in Best? Neem contact met ons op en plan een rondleiding in. Zo kun jij de beschikbare kantoren met eigen ogen bekijken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!