Kantoorruimte huren Best, De Maas 9

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Maas 9 in Best

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Best!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Maas (Breeven)

Op zoek naar representatieve kantoorruimte in Best? Dan ben je aan De Maas aan het juiste adres. Je huurt hier in een zakelijk bedrijfsverzamelgebouw dat gebouwd is in het jaar 1984. Het betreft een kantoorpand waar ondernemers in verscheidene branches, van accountancy tot bouwkundig advies, gevestigd zijn. 

Huurprijzen, kantoor De Maas, Best

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand betreft 921 m2. De bezettingsgraad ligt over het algemeen erg hoog. Momenteel ligt deze op 100%, dat betekent dat er geen kantoorruimten beschikbaar zijn op deze locatie. Echter, je kunt altijd contact met ons opnemen om eventuele mogelijkheden te bespreken. 

De Maas: glasvezel internet, vergaderruimte en representatieve entree 

In dit kantoorruimte zijn vele standaard services en voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Zo maak je door het gehele gebouw gebruik van een supersnelle glasvezel internetverbinding. Bovendien beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte waar jij gebruik van kunt maken. Daarnaast kom je het kantoorpand binnen via de representatieve entree met wachtruimte. Dit kantoorgebouw is het meest ideaal voor startende ondernemingen of bedrijven tot en met 15 werknemers. 

Locatie en bereikbaarheid, De Maas, Best

Dit kantoorpand, gelegen aan De Maas in Best, is prima bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte De Maas. Deze bushalte ligt op een afstand van slechts 200 meter. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A58 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt huren in dit kantoorpand nog aantrekkelijker. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Maas?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan De Maas in Best? Neem contact met ons op en plan een rondleiding in. Zo kun jij de beschikbare kantoren met eigen ogen bekijken. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Maas 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen