Kantoorruimte huren Berg en Terblijt, Rijksweg 75

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijksweg 75 in Berg en Terblijt

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Berg en Terblijt!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur flexibel kantoorruimte binnen het voormalig gemeentehuis van Berg en Terblijt!

Binnen dit fraaie onder architectuur gebouwde kantoorpand, gelegen aan de Rijksweg in Berg en Terblijt (Limburg), huurt u bij SKEPP eenvoudig kantoorruimte vanaf 16 m2. Het kantoorgebouw, welke in een vorig leven fungeerde als gemeentehuis, beschikt over een representatieve uitstraling en heeft veel lichtinval.

Diverse afmetingen kantoorkamers te huur

Binnen dit fraaie kantoorconcept zijn kantoorkamers van verschillende grootte beschikbaar. Op dit moment is er nog een kantoorruimte beschikbaar van 23 m2 voor €345,- per maand. Het is mogelijk korte tijd te huren maar ook om meerjarig een kantoorkamer te huren. Ook grotere metrages zijn te huur in deze vestiging.

Ontloop ook de drukte van de stad, er is een bushalte voor de deur

De kantoorruimten zijn gelegen in de dorpskern van het karakteristieke zuid Limburgse plaatsje Berg en Terblijt. Voor het kantoorgebouw is een bushalte gelegen, waardoor u een stad als Maastricht vlot bereikt. Middels eigen vervoer, via de N590, is Maastricht ook eenvoudig te bereiken.

Bekijk dit kantoorpand in Berg en Terblijt, het kost u niets!

Berg en Terblijt is een karakteristiek Limburgs dorp welke beschikt over een fraaie groene omgeving. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>16 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijksweg 75

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen