VERHUURD

Berg en Terblijt, Rijksweg 75

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Berg en Terblijt!

Huur flexibel kantoorruimte binnen het voormalig gemeentehuis van Berg en Terblijt!

Binnen dit fraaie onder architectuur gebouwde kantoorpand, gelegen aan de Rijksweg in Berg en Terblijt (Limburg), huurt u bij SKEPP eenvoudig kantoorruimte vanaf 16 m2. Het kantoorgebouw, welke in een vorig leven fungeerde als gemeentehuis, beschikt over een representatieve uitstraling en heeft veel lichtinval.

Diverse afmetingen kantoorkamers te huur

Binnen dit fraaie kantoorconcept zijn kantoorkamers van verschillende grootte beschikbaar. Op dit moment is er nog een kantoorruimte beschikbaar van 23 m2 voor €345,- per maand. Het is mogelijk korte tijd te huren maar ook om meerjarig een kantoorkamer te huren. Ook grotere metrages zijn te huur in deze vestiging.

Ontloop ook de drukte van de stad, er is een bushalte voor de deur

De kantoorruimten zijn gelegen in de dorpskern van het karakteristieke zuid Limburgse plaatsje Berg en Terblijt. Voor het kantoorgebouw is een bushalte gelegen, waardoor u een stad als Maastricht vlot bereikt. Middels eigen vervoer, via de N590, is Maastricht ook eenvoudig te bereiken.

Bekijk dit kantoorpand in Berg en Terblijt, het kost u niets!

Berg en Terblijt is een karakteristiek Limburgs dorp welke beschikt over een fraaie groene omgeving. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>16 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!