Barendrecht, Zuideinde 57-77

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 825 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.056 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Zuideinde (Bedrijventerreinen)

Aan de Zuideinde, gelegen in de buurt BT Dierenstein, ligt dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1988. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 1100 m2. Dit kantoorpand maakt deel uit van het kantorencomplex Klaverblad.

Huurprijs, kantoor Zuideinde, Barendrecht

In dit kantoorpand huur je kantoorruimte tot 2113 m2. Deelverhuur is mogeiljk vanaf 100 m2. De huurprijs in dit kantoorpand bedraagt €99,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Onder het kopje beschikbaarheid vind je de metrages van diverse verdiepingen die momenteel te huur zijn. Je huurt in principe voor een termijn van minimaal 6 maanden. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Dit is eventueel bespreekbaar.

Zuideinde: pantry, systeemplafond en lift

De kantoorruimten worden compleet opgeleverd met systeemplafond, ingebouwde verlichtingsarmaturen, kabelgoten, zonwering, een pantry, toiletgroepen en een lift. Laatstgenoemde is wel zo makkelijk als je kantoorruimte gaat huren op de 3e verdieping. Voor meer informatie over de aanwezige voorzieningen, kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Locatie en bereikbaarheid, Zuideinde, Barendrecht

Het bedrijventerrein waarop dit kantoorpand zich bevindt, heeft een directe aansluiting met de omliggende snelwegen naar Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Breda. De bereikbaarheid per auto is dan ook zeer goed. Treinstation Barendrecht ligt op een afstand van 1,2 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk de bus te pakken richting bushalte Zuideinde, deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Zuideinde?

Zou jij graag een grote kantoorruimte willen huren aan het Zuideinde in Barendrecht? Kom dan eens langs en bekijk de mogelijkheden. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!