Kantoorruimte huren Barendrecht, Kolding 9

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kolding 9 in Barendrecht

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 497 m2
  Huurprijs: € 3.520 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kolding in Barendrecht

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kolding in Barendrecht? Dit kantoorpand met eigen entree ligt aan het bedrijventrein "Vaanpark 2". Het kantoorgebouw heeft een praktische indeling en heeft een moderne bouwstijl. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen bij verschillende snelwegen zoals de A29 en A15/A16. Het kantoorpand is voorzien van verschillende brede ramen, de werkplekken hebben daardoor veel daglicht. Parkeren? Hier hoef jij je geen zorgen over te maken! Er zijn 13 parkeerplaatsen bij dit pand aanwezig.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is er mogelijkheid om verschillende ruimtes te huren. Er is op dit een totale oppervlakte van 497 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Vanaf 143 m2 kun je hier een kantoorunit gaan huren. Ook bieden ze op deze locatie een bedrijfshal aan en verschillende opslagruimten. Voor een oppervlakte van 497 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €3520,- en de kantoorunit van 143 m2 is te huur voor €949,- in de maand. 

Voorzieningen in het kantoorpand

De kantoorruimtes aan de Kolding in Barendrecht zijn voorzien van een pantry met zowel boven als onder kasten en een warmwatervoorziening. Er is een stadsverwarming middels radiatoren. Op de begane grond is er een gescheiden dames en heren toilet met een fonteintje. Verder zijn er ook opbergruimten aanwezig op elke verdieping, ideaal om je spullen in op te bergen aan het einde van de werkdag. 

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein is gelegen naast de snelweg A29, de bereikbaarheid met de auto is daarom zeer goed. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken over het parkeren van je auto. Dit gebouw is namelijk voorzien van 13 parkeerplekken. Ook met het openbaar vervoer is dit bedrijventerrein goed te bereiken, vanaf het station is jouw kantoorunit goed te bereiken met de lijnbus. Op het bedrijventerrein zijn verschillende winkelketens gevestigd. Er is op dit terrein genoeg te beleven voor vrijetijdsbesteding. Ook zijn hier verschillende eetgelegenheden gevestigd waar je van een heerlijke lunch kunt genieten of juist na werktijd voor een heerlijk diner aanschuift. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht? 

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht? Neem dan contact op met SKEPP! Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het vinden van een passende kantoorruimte. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in voor de kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Grote en rustige kamer

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kolding 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen