Kantoorruimte huren Barendrecht, Bijdorp-Oost 5

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bijdorp-Oost 5 in Barendrecht

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Barendrecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bijdorp-Oost in Barendrecht

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Barendrecht maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Bijdorp-Oost en huur hier een kantoorruimte geschikt voor kleine ondernemingen. Je huurt hier een kantoorruimte in een sfeervol en modern kantoorgebouw op een ideale locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw werkplek. Benieuwd of deze locatie bij jouw organisatie aansluit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Het is mogelijk om op deze locatie een kantoorruimte te huren vanaf 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €380,-. Voor dit bedrag huur je in een prachtig ondernemershuis een representatieve kantoorruimte. Je hoeft bij de huurprijs geen rekening te houden met verrekeningen van servicekosten, je weet waar vanaf dag 1 waar je aan toe bent! Benieuwd naar alle beschikbare kantoorruimten? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bijdorp-Oost in Barendrecht, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo bepaal je in dit kantoorgebouw jouw eigen werktijden, dit komt door de 24/7 toegankelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld de laatste werkzaamheden in de avond of in het weekend wil afronden, het is allemaal mogelijk! Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Je hebt de mogelijkheid om jouw auto op eigen terrein te parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Barendrecht is een ideale locatie wanneer je net buiten het drukke centrum van Rotterdam een kantoorruimte wilt huren. Je huurt hier een kantoorruimte, zoals eerder aangegeven, op een goed bereikbare locatie. Verschillende rijkswegen zoals de A15, A29 en A16 liggen op korte rijafstand vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 4 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bijdorp-Oost in Barendrecht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bijdorp-Oost in Barendrecht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Bijdorp-Oost in Barendrecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bijdorp-Oost 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen