Badhoevedorp, Nieuwemeerdijk 297

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 750 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Badhoevedorp? Neem dan een kijkje in dit gezellige en representatieve kantoorgebouw aan de Nieuwemeerdijk. Het kantoorpand is gebouwd in 1993 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1095 m2. De locatie Badhoevedorp is erg populair voor bedrijven die niet in de drukke stad zoals Amsterdam willen huren, maar daar net rustig buiten. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is daardoor ook uitstekend.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 verschillende kantoorruimten te huur. De kleine kantoorkamer heeft een oppervlakte van 750 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €750,-. Een andere beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 30 m2, te huur voor €1050,- in de maand. Zijn deze kantoorunits te klein en ben je op zoek naar een grotere ruimte? Op deze locatie is deelverhuur ook mogelijk. Huur alle beschikbare kantoorkamers en je hebt een werkvloer gecreëerd van 77 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp, hoef jij je nooit zorgen te maken over het parkeren van de auto. Deze kan namelijk aan de voorzijde van het kantoorgebouw worden geparkeerd. Ook is er ruimte voor eventuele klanten die langs komen, deze ruimte vind je niet in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. Ontdek welke voordelen er nog meer zijn door een rondleiding in te plannen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand in Badhoevedorp heeft een geweldige ligging, namelijk aan het Nieuwe Meer. Elke dag heb je heerlijk uitzicht en kun je vanuit je kantoorunit genieten van de natuur. Het Nieuwe Meer hoort bij het Park De Oeverlanden, hier vind je gezellige cafés waar je gezellig een kopje koffie in de pauze of na werktijd kunt drinken. Vanaf je werkplek kost het slechts een paar minuten om verschillende op- en afritten te bereiken van de rijkswegen A4, A9 en A10. Ook met het openbaar vervoer is het pand prima te bereiken, op een loopafstand van een klein kwartiertje vind je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation ‘Amsterdam Lelylaan’.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp? Wacht niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder door een rondleiding in te plannen en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk.

1 beoordelingen Nieuwemeerdijk

Ik heb veel licht in mijn kantoor en een schitterend uitzicht

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!