Kantoorruimte huren Badhoevedorp, Nieuwemeerdijk 297

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwemeerdijk 297 in Badhoevedorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Badhoevedorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Badhoevedorp? Neem dan een kijkje in dit gezellige en representatieve kantoorgebouw aan de Nieuwemeerdijk. Het kantoorpand is gebouwd in 1993 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1095 m2. De locatie Badhoevedorp is erg populair voor bedrijven die niet in de drukke stad zoals Amsterdam willen huren, maar daar net rustig buiten. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is daardoor ook uitstekend. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 verschillende kantoorruimten te huur. De kleine kantoorkamer heeft een oppervlakte van 750 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €750,-. Een andere beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 30 m2, te huur voor €1050,- in de maand. Zijn deze kantoorunits te klein en ben je op zoek naar een grotere ruimte? Op deze locatie is deelverhuur ook mogelijk. Huur alle beschikbare kantoorkamers en je hebt een werkvloer gecreëerd van 77 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants! 

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp, hoef jij je nooit zorgen te maken over het parkeren van de auto. Deze kan namelijk aan de voorzijde van het kantoorgebouw worden geparkeerd. Ook is er ruimte voor eventuele klanten die langs komen, deze ruimte vind je niet in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. Ontdek welke voordelen er nog meer zijn door een rondleiding in te plannen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand in Badhoevedorp heeft een geweldige ligging, namelijk aan het Nieuwe Meer. Elke dag heb je heerlijk uitzicht en kun je vanuit je kantoorunit genieten van de natuur. Het Nieuwe Meer hoort bij het Park De Oeverlanden, hier vind je gezellige cafés waar je gezellig een kopje koffie in de pauze of na werktijd kunt drinken. Vanaf je werkplek kost het slechts een paar minuten om verschillende op- en afritten te bereiken van de rijkswegen A4, A9 en A10. Ook met het openbaar vervoer is het pand prima te bereiken, op een loopafstand van een klein kwartiertje vind je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation ‘Amsterdam Lelylaan’. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp? Wacht niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder door een rondleiding in te plannen en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwemeerdijk. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Ik heb veel licht in mijn kantoor en een schitterend uitzicht

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwemeerdijk 297

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen