Kantoorruimte huren Arnhem Zuid, Mr. E.N. van Kleffenstraat 4

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mr. E.N. van Kleffenstraat 4 in Arnhem Zuid

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 505 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 515 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 570 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem (Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Arnhem, maar heb je helaas nog niet de juiste locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorpand wat pasgeleden is gerenoveerd. Een moderne werkomgeving met gaaf kantoormeubilair. Wil jij graag meer te weten komen over deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op 3 verschillende verdiepingen nog kantoorruimten beschikbaar. Zo zijn er op de eerste verdieping meerdere kantoorunits beschikbaar van +/- 17 m2 voor een maandelijks bedrag van slechts €400,-. Huur je liever een grote kantoorruimte? Neem dan een kijkje op de vierde verdieping! Hier is een grote vloeroppervlakte van 468 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €4875,-, hier komen nog wel servicekosten bovenop. Op de vijfde verdieping is het mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 16 m2 tot en met 144 m2. Wil jij graag de beschikbare kantoorruimten bekijken? Plan dan snel een rondleiding in.

Gemeubileerd huren en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid heb je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan in een volledig ingerichte kantoorruimte. Deze kantoorruimte is voorzien van modern meubilair wat makkelijk op of af te schalen is. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw veel faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie zeer aantrekkelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan de 24/7 toegankelijkheid, je kunt altijd zelf bepalen wanneer jij gebruik maakt van je kantoorunit, of dit nu ’s avonds of in het weekend is.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist ben je vanaf de A325 binnen en de A15 binnen enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een directe busverbinding met Station Arnhem Centraal, de bushalte is op een korte loopafstand van slechts 50 meter.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Modern kantoorpand met prachtige inrichting!

Zeer fijne plek om te huren en het is ook nog eens goed bereikbaar.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mr. E.N. van Kleffenstraat 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen