Arnhem Zuid, Mr E.N. van Kleffensstraat 12

4 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 1.183 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem (Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid? Zoek dan niet verder, wij hebben hier het geschikte kantoorpand voor jouw onderneming. Je huurt hier een kantoorruimte in een luxe afgewerkt kantoorgebouw gelegen op het kantorenpark De Gelderse Poort. Op dit kantorenpark zijn al meerdere grote bedrijven gevestigd, bijvoorbeeld de Rabobank en Sita. Er is op dit moment nog veel beschikbaar. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Plan een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is er nog 2361 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 142 m2, deze kantoorunit is gelegen op de 3e verdieping. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1183,-. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem dan ene kijkje op de 1e verdieping. Hier is een kantoorruimte beschikbaar van 285 m2 voor een maandelijks bedrag van €2375. Op de begane grond is ook nog een mogelijkheid, hier huur je voor €5258,- in de maand een kantoorunit van 631 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie, pantry en inbraakinstallatie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid, maak je ook gebruik van alle voorzieningen in het kantoorpand. Bij binnenkomst is er een representatieve receptie aanwezig met complete telefooninstallatie, ideaal wanneer er vaak klanten over de vloer komen. Ook is er op elke verdieping in het kantoorpand een pantry te vinden, een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Aan het einde van de werkdag kun je met een gerust hart je werkspullen laten liggen. Door de goede inbraakinstallatie is het altijd veilig!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is erg gunstig, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Zo zit de dichtstbijzijnde bushalte op een korte loopafstand de en de rijksweg A325 ligt op 2 minuten rijafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem Zuid?

Hebben alle voordelen van het huren van een kantoorruimte aan de Mr. E.N. van Kleffenstraat in Arnhem Zuid jou overtuigd? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag advies ontvangen van onze vastgoedconsultants? Neem dan per mail of telefonisch contact op. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat.

1 beoordelingen Mr E.N. van Kleffensstraat

Heel ruim.

Echte luxe in dit kantoorpand

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!