Kantoorruimte huren Andelst, Wanraay 4

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wanraay 4 in Andelst

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Andelst!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wanraaij (Zetten)

Flexibel kantoorruimte huren, dat kan in dit kantoorpand aan de Wanraaij in Andelst. Je hebt hier de mogelijkheid om werkplekken, ingerichte kantoorruimten of kantoorruimte op maat te huren tegen een relatief lage huurprijs. Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Verspreide Huizen Andelst en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 3968 m2.  

Huurprijzen, kantoor Wanraaij, Andelst

Dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1999 is een erg populaire werklocatie. Het zal je dan ook niets verbazen dat de bezettingsgraad momenteel 100% is. Huidige huurders bestaan onder meer uit projectontwikkelaars, technisch ontwerpers en softwareontwikkelaars. 

Wanraaij: WiFi, vergaderruimte en een receptie 

Flexibel huren behoort in dit kantoorpand tot de mogelijkheden. Echter, huren voor een langer termijn kan financieel voordeel opleveren. Met het huren van kantoorruimte profiteer je automatisch van alle faciliteiten die dit business center te bieden heeft. Zo kun je gebruik maken van de WiFi-verbinding, is er een vergaderruimte en is er een receptie. 

Locatie en bereikbaarheid, Wanraaij, Andelst

Dit kantoorpand aan de Wanraaij in Andelst kent een perfecte bereikbaarheid. Vanaf de A15 ben je in slechts 2 minuten op kantoor. Kom je vanaf de A73? Dan doe je er 13 minuten over. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij treinstation Zetten-Andelst. Vanaf hier is het slechts 13 minuten lopen naar kantoor. De omgeving waarin het kantoorpand staat is een erg gezellige omgeving. Als je met collega’s na werktijd een hapje wilt eten, kun je het beste een bezoekje brengen aan Restaurant Kromhout. Dit restaurant ligt op slechts 1.3 kilometer afstand en hier kun je genieten van een heerlijk driegangendiner. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wanraaij?

Had jij ook graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand in Andelst? Niet getreurd, binnenkort is er weer kantoorruimte beschikbaar. Houd de pagina dus goed in de gaten en plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wanraay 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen