Kantoorruimte huren Andelst, Wanraaij 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wanraaij 4 in Andelst

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 765 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 855 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 945 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 1.305 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wanraaij in Andelst

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Wanraaij in Andelst? De kantoorruimtes bevinden zich op het industrieterrein de Schalm in Andelst. De kantoorruimten zijn onderdeel van een modern business center wat is voorzien van alle faciliteiten. Denk hierbij aan vergaderruimten, 24 uur toegankelijkheid en een receptionist.Het pand bevindt zich op een uitstekende locatie in Andelst. Lijkt dit jou wel wat? Plan dan snel een gratis rondleiding. 

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 34 m2. De kosten van deze kantoorruimte bedragen €765,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd. Er zijn ook kantoorruimtes voor de verhuur van 38, 42 en 58 m2. De kosten van deze ruimtes variëren van €855,- tot en met €1305,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan een gratis rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de Wanraaij in Andelst zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. Ga je graag met de auto naar kantoor? Ook dit is geen probleem. Parkeerplekken zijn aanwezig bij dit kantoorgebouw. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Wanraaij in Andelst!

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de Wanraaij erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. Op 13 minuten lopen vind je station Zetten-Andelst. Kom je met eigen vervoer? Vanaf de A50 en A15 ben je binnen enkele minuten op kantoor. De auto kan gratis geparkeerd worden en er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. In de omgeving vind je verder onder andere nog een bakkerij. In de lunchpauze ben je dus altijd voorzien van verse broodjes. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wanraaij in Aldelst? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Wanraaij in Aldest te huren? En jouw bedrijf te vestigen in dit prachtige moderne business center? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wanraaij 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen