Amsterdam IJburg, IJburglaan 456

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 270 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 2.250 p.m.

Kantoorruimte huren aan de IJburglaan (Ijburg)

Vlak over de brug in IJburg vindt je dit prachtige kantoorpand dat gebouwd is in 2006. Hier vind je werkplekken en kantoorruimtes voor kleine en grote creatieve ondernemingen. De verhuurders van dit pand merkten dat er een groot overschot was aan leegstaande panden en een enorme behoefte aan sfeervolle en voordelige werkplekken. In dit voormalige bedrijfsverzamelgebouw zijn derhalve prachtige werkplekken en kantoorruimtes gecreëerd. Diverse industrieel ontwerpers, grafische ontwerpers en communicatiebureaus huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor IJburglaan, Amsterdam

In dit ruime kantoorpand zijn nog enkele werkplekken te huur. Een vaste werkplek, bestaande uit een stoel en bureau, is te huur voor maar €270,- per maand. Hiervan zijn er nog slechts enkele beschikbaar. Tussen iedere werkplek is een schot geplaatst, hierdoor heb jij echt je eigen plekje en kun je rustig werken.

IJburglaan: een grote kantine voor gezamenlijke lunches

In dit prachtige kantoorpand aan de IJburglaan in de buurt IJburg West is een grote kantine aanwezig waar je iedere dag gezamenlijk kunt lunchen. Ook is er in dit gebouw een vergaderruimte aanwezig waar plek is voor 8 personen. Tevens zijn er meerdere pantry’s aanwezig en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om je eigen parkeerplek te huren. Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen aan de laadpaal die om de hoek staat.

Locatie en bereikbaarheid, IJburglaan, Amsterdam

De locatie van dit kantoorgebouw is zeer gunstig. Met de auto rijd je zo de snelweg op. Het pand ligt tussen Noord en Oost Amsterdam. Voor reizigers met het openbaar vervoer, de tramhalte ligt voor de deur. In 12 minuten sta je op het drukke Amsterdam Centraal. Vele leuke cafeetjes en restaurantjes bevinden zich binnen een straal van 1 kilometer. Daarnaast ligt de supermarkt om de hoek, ideaal om na werktijd nog even boodschappen te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de IJburglaan?

Zou jij graag een werkplek willen huren in dit sfeervolle en creatieve kantoorpand? Het stimuleren van ondernemerschap, in het bijzonder in de creatieve sector, staat in dit pand voorop! Kom snel eens langs om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen IJburglaan

Onlangs ben ik met een voormalig collega een eigen bedrijf gestart.

Als startende onderneming is dit een betaalbare locatie en werk je samen in een pand met andere creatieve ondernemingen. Dit spreekt ons erg aan!

In dit kantoor hangt een gemoedelijke sfeer, het ziet er netjes uit en het personeel is zeer vriendelijk.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!