Kantoorruimte huren Amsterdam De Schinkel, Theophile de Bockstraat 37

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Theophile de Bockstraat 37 in Amsterdam De Schinkel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Schinkel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1931, maar is van binnen volledig gerenoveerd. Niet alleen de uitstraling van de kantoorruimten en werkplekken zijn goed, ook de locatie is top. Je bereikt zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk je werkplek. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op deze locatie huur je een afgesloten kantoorruimte al vanaf €1000,- in de maand. Deze kantoorkamer wordt gemeubileerd opgeleverd en je maakt voor dit bedrag ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Theophile de Bockstraat, kun je jouw onderneming ook laten inschrijven op dit adres. Ben je niet op zoek naar een afgesloten ruimte maar een flexibele werkplek? Je kunt hier ook vaste werkplekken huren in een openbare ruimte, voor een maandelijks bedrag van €250,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, meetingroom en 24/7 toegang

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel, maak je naast je kantoorunit ook gebruik van alle voorzieningen. Waaronder van de pantry, die in de gezellige kantine staat. Hier kun je jezelf voorzien van een lekker kopje koffie/thee en in de middag een lunch voor bereiden. Wil je klanten uitnodigen op deze locatie? Maak gebruik van de meetingroom die online te reserveren is. Ben jij een echte workaholic en werk je graag buiten kantoortijden om nog even door? Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag bezig te gaan met je werkzaamheden.  

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie in Amsterdam gevestigd, namelijk in De Schinkel. Je bereikt deze locatie makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. De A10 ligt namelijk maar op 3 minuten rijden vanaf je werkplek en ook de A4 en A5 zijn binnen 10 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van slechts 1 minuut. Deze buslijn, Haarlemmermeerstraat, heeft een directe aansluiting op het treinstation Amsterdam Lelylaan.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Theophile de Bockstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Voor een overzichtelijke en moderne kantoorruimte moet je hier zijn, ziet er goed uit

E

Fijne plek, perfecte locatie en een goede sfeer!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Theophile de Bockstraat 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen