Kantoorruimte huren Amsterdam De Schinkel, Pilotenstraat 39a

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pilotenstraat 39a in Amsterdam De Schinkel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Schinkel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Pilotenstraat in Amsterdam (De Schinkel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in een voormalige fietsenfabriek aan de Pilotenstraat in Amsterdam De Schinkel? Dit kantoorpand is gebouwd in 1952 maar is pasgeleden volledig gerenoveerd. Het pand  ‘de A-factorij’ heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5044 m2 en is gelegen op het bedrijventerrein de Schinkel. Hier zijn diverse kantoren gevestigd met ook een creatieve uitstraling.

Huurprijzen

Een kantoorruimte huren voor 4 of 10 personen? Het is op deze locatie mogelijk vanaf €1000,- in de maand. Ook kun je aan de Pilotenstraat werkplekken huren, je huurt een werkplek al voor €75,- in de maand. Voor een werkplek voor 3 dagen betaal je een maandelijks bedrag van €165,- Huur je liever een kantoorruimte waar je 7 dagen per week gebruik van kunt maken? Hier betaal je €230,- voor per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Goede schoonmaak en een pantry

In het kantoorgebouw aan de Pilotenstraat in Amsterdam De Schinkel huur je werkplekken en kantoorruimten die voorzien zijn van vele voorzieningen en faciliteiten. Er wordt bijvoorbeeld gezorgd voor de schoonmaak in de sociale ruimten en jouw kantoor, zeker een pluspunt wanneer je niet van schoonmaken houdt. In het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig waar je tijdens kantooruren koffie en thee kunt pakken. Buiten dat er een goede Wi-Fi verbinding is, print gelegenheid en goede beveiliging heb je de mogelijkheid om naast het pand te parkeren. Voor een maandelijks bedrag van €154,- ben jij verzekerd van een eigen parkeerplaats!

Locatie een bereikbaarheid

De locatie van het pand is uitstekend te noemen. Wanneer je met eigen vervoer naar je kantoorruimte wilt reizen kost het je slechts 5 minuten om vanaf verschillende snelwegen zoals; de A10, A4 en A9, je werkplek te bereiken. Mocht je toch liever met het openbaar vervoer willen komen kost het je maar 10 minuten loopafstand vanaf de dichtstbijzijnde bushalte; Amsterdam, Naaldwijkstraat. Ondanks dat het pand op het bedrijventerrein is gevestigd zitten er leuke eettentjes in de buurt, bijvoorbeeld; Jefferson bar brasserie. Heerlijk om hier in de pauze te genieten van een lekkere lunch. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Pilotenstraat in Amsterdam De Schinkel?

Ben jij enthousiast over de verschillende huur mogelijkheden van kantoorruimten aan de Pilotenstraat in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder met al je vragen en plannen een rondleiding in, om het met eigen ogen te kunnen bekijken. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Pilotenstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Creatief, industrieel en gezellig zijn een paar termen die in mij opkomen bij het zien van dit pand.

De openheid van de ruimten en het vele daglicht zorgen voor een relaxte werkomgeving.

I

Nice creative super light space.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pilotenstraat 39a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen