Kantoorruimte huren Amsterdam De Schinkel, Generaal Vetterstraat 72B

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal Vetterstraat 72B in Amsterdam De Schinkel

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 211 € 200 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 158 € 150 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam (De Schinkel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren met leuke werkplekken in Amsterdam De Schinkel, maar heb je nog niet de juiste plek gevonden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorpand aan de Generaal Vetterstraat. Hier heb je de mogelijkheid om comfortabele werkplekken te huren voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Naast de fijne werkplek is ook de locatie van de kantoorunit zeer gunstig. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Het is mogelijk om een werkplek te huren in deze kantoorkamer als eigen ‘vaste fulltime’ werkplek, maar één flexibele werkplek voor bijvoorbeeld 5 dagen per week is ook mogelijk. Wanneer je een vaste fulltime werkplek huurt betaal je een maandelijks bedrag van €200,-. Voor een flexibele werkplek betaal je slechts €150,- per maand. Beide maandprijzen zijn inclusief alle servicekosten, dus ook elke dag een heerlijke lunch. Wil je meer informatie ontvangen over de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een vergaderruimte en ontspanning

Het huren van een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er een vergaderruimte aanwezig, handig wanneer je klanten op bezoek krijgt die je graag in een privéruimte wilt spreken. Daarnaast is er binnen de kantoorunit ook ruimte voor ontspanning, er is namelijk een pingpongtafel aanwezig. Wil je even genieten van een lekker kopje koffie/thee? Dit is ook mogelijk in een lekker zitje.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De rijksweg A10 is al binnen enkele minuten rijden te bereiken en in dezelfde straat zijn er meerdere bus- en tramhaltes te vinden. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel?

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag dan onze vastgoedconsultants! Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Generaal Vetterstraat 72B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen