Kantoorruimte huren Amsterdam De Schinkel, Generaal Vetterstraat 72

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Aalsmeerplein 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Amsterdam Lelylaan 30 min. lopen (2,4 km)
  • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal Vetterstraat 72 in Amsterdam De Schinkel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Schinkel!
Over dit kantoor

Kantoorruime huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam (De Schinkel)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Generaal vetterstraat in Amsterdam De Schinkel? Neem dan een kijkje in dit gezellige en representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gevestigd aan het water en je kijkt door de glazen achterwand vrij uit over het water. Ook door de directe schuifdeuren heb je direct toegang tot het dakterras. Nieuwsgierig geworden door alle voordelen die het kantoorgebouw kent? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier een bureau voor een maandelijks bedrag van €275,-. Wanneer je een werkplek huurt op deze locatie maak je gebruik van een verstelbaar bureau en een fijne bureaustoel. Wanneer je gebruik wilt maken van jouw eigen meubilair is dat op deze locatie ook geen probleem. Mocht je spullen hebben die je graag zou willen opbergen, dit kan in de grote kasten. 

Vergaderruimte, pantry en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt op deze namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimte. Een fijne plek om te zitten wanneer je klanten wilt uitnodigen of bijvoorbeeld een privé gesprek wilt voeren. In het kantoorgebouw is ook een keukentje aanwezig, een fijne plek om even een kopje koffie/thee te zetten en in de middag je lunch voor te bereiden. Werk je graag ’s avonds of in het weekend nog even door? Door de 24/7 toegankelijkheid maak je op ieder gewenst moment gebruik van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, je bereikt met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel de kantoorkamer aan de Generaal Vetterstraat. Vanaf de kantoorruimte is het slechts 3 minuten rijden naar de oprit van de A10 en ook de A4 en A9 liggen op korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte op 4 minuten loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en bekijk de werkplekken met eigen ogen! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Aan het water, wat wil je nog meer?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Generaal Vetterstraat 72

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen