Kantoorruimte huren Amsterdam De Schinkel, Anthony Fokkerweg 21

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Anthony Fokkerweg 21 in Amsterdam De Schinkel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Schinkel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Flexwerkplek huren aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam

Dit kantorenpand aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam biedt jou een unieke gelegenheid om een flexwerkplek te huren. Dit kantoorpand ligt direct aan de A10 en de A4. In dit kantoorpand zijn momenteel nog enkele flexwerkplekken beschikbaar. De plekken zijn erg gewild vanwege de lage huurprijs en de aantrekkelijke locatie.

Huurprijs

Een flexwerkplek op deze locatie huur je al voor een maandelijks bedrag van € 225,-. Deze prijs is inclusief service kosten. Een flexwerkplek voor € 225 is een absoluut een goede deal.

Parkeergelegenheid, vergaderruimten en goede werkomstandigheden

Dit kantoorpand aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor jou en je bezoekers. Aan de voorzijde van het pand zijn namelijk meerdere gratis parkeerplekken beschikbaar. Voor het organiseren of van een bijeenkomst of het plannen van een afspraak kun je gebruik maken van de vergaderruimte die beschikbaar is in dit pand. Voor het zetten van een kop koffie of het klaarmaken van een maaltijd beschikt het pand over een eigen pantry. In het pand wordt ben je voorzien van een goed WiFi netwerk dat jou optimaal kan ondersteunen bij je werkzaamheden. Het pand is zeer representatieve aangekleed. Bovendien kun je er ook voor kiezen om het pand zelf in te gaan richten naar eigen wensen. Hierbij biedt onze Office Planner tool wellicht uitkomst. Deze tool heeft een ruim assortiment met keuze uit zeer modern meubilair en andere kantooraankleding.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder vernoemd is een kantoorruimte op deze locatie zeer uniek. Zo dicht bij de op en afritten van zowel de A10 als de A4 zorgt ervoor dat jij te allen tijde bereikbaar bent voor je bezoekers. Ook als je zelf op bezoek moet hoef je geen zorgen te maken over de tijd die jij nodig hebt om op de snelweg te komen. In de omgeving van dit kantoorpand zijn diverse bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde voor jou kunnen bieden. Zo bevinden zich op loopafstand een Lidl en een praxis en is ook het Hotel Amsterdam Jansen kort bij gelegen. Vanaf deze locatie kun je gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. Er zijn meerdere busstations in de buurt en ook het metro station ligt op loopafstand. In de buurt zijn er diverse horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje of een drankje. 

Een flexwerkplek huren aan Anthony Fokkerweg in Amsterdam?

Heb jij interesse voor een flexwerkplek aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam? Wacht dan niet lang en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een bezichtiging.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Op dit kantoor is veel licht, wij vinden dit erg prettig en het zorgt voor een fijne werkomgeving!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Anthony Fokkerweg 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen