VERHUURD

Amstelveen Centrum, Van Heuven Goedhartlaan 7-13

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amstelveen Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? Dan hebben wij hier het perfecte kantoorgebouw voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en heeft een zeer representatieve uitstraling. De faciliteiten en services van het pand zijn van hoog niveau en ook heeft het een praktische ligging, namelijk vlak naast verschillende snelwegen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, de oppervlakten liggen tussen de 87 m2 en 915 m2. Ben je geïnteresseerd in de kantoorkamer van 87 m2? Voor slechts een maandelijks bedrag van €1794,- huur jij op deze prachtige locatie in Amstelveen. Is deze kantoorunit te klein voor jouw onderneming? Je hebt ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een oppervlakte van 165 m2, voor €3403,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen, maak je ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw werkplek. Erg handig wanneer je buiten kantoortijden om of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wil afronden. Ook is er een representatieve entree met een bemande receptie, zij voeren werkzaamheden uit voor een andere huurder in het pand, maar kunnen ook eventueel gasten van jullie netjes ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand heeft een goede ligging, het is namelijk makkelijk bereikbaar wanneer je met het openbaar vervoer naar je werkplek wilt reizen. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts op een afstand van 1 minuten gelegen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Verschillende op- en afritten van de A9, A10 en A2 liggen op een korte afstand van gemiddeld 8 minuten rijden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? En wil je het kantoorpand graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsutlants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en beleven. Je hoeft je verder geen zorgen te maken om de kosten, SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Amstelveen Centrum Toplocatie!

3D Viewer Van Heuven Goedhartlaan

1 beoordelingen Van Heuven Goedhartlaan

Representatief kantoorpand met gave ruimten, een echte aanrader!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!