Kantoorruimte huren Amstelveen Centrum, Gondel 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amstelveen, Logger 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 1 uur 25 min. lopen (6,9 km)
 • Metrostation Gondel 1 min. lopen (20 m)
 • Park 10 min. lopen (0,8 km)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Gondel 1

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gondel in Amstelveen

Op deze locatie aan de Gondel in Amstelveen zijn meerdere kantoorruimten te huur binnen dit fantastische business center. Werkplekken en full-service kantoorruimten met een unieke en luxueuze uitstraling. Dit kantoorpand heeft een gebruiksoppervlakte van 20.140 m2 en is recentelijk gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Als je hier een kantoorruimte huurt kom je in een leuke mix met veel verschillende bedrijven terecht. Hierbij kan je denken aan een softwarebedrijf, reclamebureau, reisbureau en een cosmeticabedrijf.

Huurprijzen

Binnen dit kantoorpand zijn er verschillende ruimten die je kunt huren. Ze verschillen van 19 m2 tot 72 m2. Voor een kantoorkamer van 19 m2 betaal je €594 per maand en voor de grootste kantoorkamer €2251,- per maand. Helaas zijn er momenteel geen kantoorkamers/ruimten beschikbaar. Wel zorgen we er voor dat het aanbod continu wordt geactualiseerd.

24/7 toegang, een restaurant en parkeerplekken

Als je in dit kantoorpand gaat huren ben je verzekerd van een representatieve locatie met vele extra’s. Allereerst heb je als huurder 24/7 toegang, er zijn meerdere vergaderzalen aanwezig en een groot restaurant voor een heerlijke lunch. Daarnaast zijn er meerdere gratis parkeerplekken, maar kan je er ook voor kiezen om je eigen parkeerplek te huren. Een bemande receptie tijdens kantooruren ontbreekt ook niet.

Locatie en bereikbaarheid

Dit imposante kantoorpand aan de Gondel in Amstelveen heeft een perfecte bereikbaarheid. Het kantoorpand heeft namelijk een eigen sneltramhalte aan de achterkant van het gebouw. Daarnaast heeft het kantoorpand bij de ingang een aantal gratis parkeerplekken voor bezoekers en een grote parkeergarage onder het kantoorpand. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een parkeerplekje.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gondel?

Heeft dit kantoorpand aan de Gondel in Amstelveen ook jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze vastgoedconsultants op. Zij plannen dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gondel 1 in Amstelveen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amstelveen Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Top voorzieningen - loungeruimte, bedrijfsrestaurant, sneltram verbinding

L

Centrale ligging, perfect te bereiken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gondel 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner