Kantoorruimte huren Amstelhoek, Van Dijklaan 22

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Dijklaan 22 in Amstelhoek

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amstelhoek!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Ingerichte kantoorruimte huren in voormalig schoolgebouw te Amstelhoek

Kantoorruimte huren in een voormalig schoolgebouw op een rustige plek in de randstad? Dat kan! U huurt hier een werkplek of (ingerichte) kantoorruimte, ook wel een kantoorkamer genoemd. Huren kan hier al vanaf 15 m2, u heeft dan een eigen werkplek in een afsluitbaar kantoor. U huurt hier in Amstelhoek ook kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Werkplekken en kantoorkamers te huur

Een werkplek huurt u voor maar €363,- per maand, bovendien is een kantoorkamer te huur vanaf slechts €500,- per maand. Het kantoorgebouw betreft een voormalige school in Amstelhoek en heeft ook dat unieke karakter. Het kantoorgebouw in Amstelhoek is van alle gemakken voorzien. Het is mogelijk om hier gebruik te maken van de vergaderruimtes, de bedrijfskantine en van de binnenplaats.

Een dynamische werkomgeving

Uw buren zijn jonge, dynamische bedrijven waar inspirerende mensen werken. Kortom, een prettige omgeving om in te werken. Dus zoekt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 om uw onderneming te vestigen? Stop met zoeken en plan direct een eigen rondleiding in via SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Ruime kantoorkamers met veel licht inval.

Het uitzicht op de groene tuin is prachtig!

F

Ik vind het een fijn kantoor met een goede sfeer.

Het voelt niet als een kantoor, maar meer alsof ik zit te werken in mijn woonkamer. Ook de bereikbaarheid is goed!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Dijklaan 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen