Kantoorruimte huren Amersfoort Industriekwartier, Heliumweg 40

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Heliumweg 40 in Amersfoort Industriekwartier

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 659 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Heliumweg 40 in Amersfoort (Industriekwartier)

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Heliumweg in Amersfoort Industriekwartier, huur je op een goed bereikbare locatie. Je zit namelijk in het midden van het land waar je makkelijk naar toe rijdt via de omliggende rijkswegen. Het kantoorgebouw is daarnaast ook strak afgewerkt en voorzien van veel services en faciliteiten. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen of dit kantoorgebouw past bij jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 40 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €659,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten, altijd fijn om te weten dat er geen overige kosten bij zullen komen bij het tekenen van een huurovereenkomst. Benieuwd naar alle voorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een pantry en vergaderruimte

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Heliumweg in Amersfoort Industriekwartier komen veel voordelen kijken, je kunt namelijk ook onbeperkt gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de pantry, een handige plek voor het zetten van een kopje koffie en het bereiden van een lekkere lunch die je vervolgens gezamenlijk met je collega’s aan de lunchtafel kunt nuttigen. Heb je vaak een bespreking of wil je graag een presentatie geven? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gevestigd, namelijk centraal gelegen in Nederland. Daarnaast is jouw kantoorunit goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De rijksweg A1 op slechts een aantal minuten rijden gelegen en de dichtstbijzijnde bushalte is in dezelfde straat te vinden. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station in Amersfoort.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Heliumweg in Amersfoort Industriekwartier?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte aan de Heliumweg in Amersfoort Industriekwartier te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Heliumweg in Amersfoort. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Prettig werken aan de heliumweg, fijne en goed bereikbare locatie met goede opties om er te komen.

Via de snelweg of het openbaar vervoer is beide goed te doen. In de kantoorkamer is alles aanwezig wat je nodig hebt.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Heliumweg 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen