Kantoorruimte huren Amersfoort Industriekwartier, Chromiumweg 101

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Chromiumweg 101 in Amersfoort Industriekwartier

Beschikbare kantoorkamers
 • 1.17

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 1.380 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • 2.15

  Ruimte: 69 m2
  Huurprijs: € 1.380 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • 1.18

  Ruimte: 89 m2
  Huurprijs: € 1.840 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Chromiumweg in Amersfoort (Industriekwartier)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een top locatie aan de Chromiumweg in Amersfoort Industriekwartier? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw is in het jaar 2000 gebouwd en telt in totaal 3 bouwlagen. Elke verdieping is voorzien van een pantry en toiletruimten. Naast de uitstekende ligging, zijn ook de voorzieningen op deze locatie goed gefaciliteerd. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten te huur op de eerste en tweede verdieping. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 17 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €460,-. Huur je liever een kantoorkamer waar je net iets meer ruimte hebt? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 45 m2 voor €1380,- per maand. De grootst beschikbare kantoorunit heeft een oppervlakte van 63 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1840,-. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een pantry, 24/7 toegankelijkheid en parkeerplekken

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Chromiumweg in Amersfoort Industriekwartier, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle bijkomende services in het kantoorgebouw. Zo is er op elke verdieping een pantry te vinden, handig voor het zetten van een lekkere kop koffie of het voorbereiden van een verse lunch. Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Reis je altijd met de auto naar je werkplek? Deze kun je makkelijk en snel op eigen terrein parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, namelijk op het industrieterrein Isselt in Amersfoort. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de verschillende rijkswegen A1 en A28. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn binnen een loopafstand van 50 tot 100 meter te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Chromiumweg in Amersfoort Industriekwartier?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Chromiumweg in Amersfoort Industriekwartier? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een kantoorruimte in Amersfoort.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Chromiumweg 101

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen