Alphen Aan Den Rijn Centrum, Baronie 54

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 317 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Baronie (Hoorn)

In een nostalgische omgeving in Alphen aan den Rijn staat dit prachtige kantoorgebouw uit het jaar 1952. Dit kantoorpand was een voormalig chocoladefabriek en heeft een gebruikersoppervlakte van 10.369 m2. Momenteel zijn in dit kantoorpand slechts 3 kantoorruimten beschikbaar, wees er dus snel bij!

Huurprijzen, kantoor Baronie, Alphen aan den Rijn

Je huurt in dit pand kantoorruimte tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo is er al een ruimte te huur van 18 m2 voor een bedrag van €317,- per maand. Liever de ruimte van 60 m2 huren? Dan betaal je maandelijks €1019,-. Huurcontracten worden flexibel opgesteld en in overleg is er veel mogelijk.

Baronie: 24/7 toegang, fitnessruimte en schoonmaakservice

In dit kantoorpand zitten alle standaard voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Zo heb jij 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ideaal als je liever ’s avonds werkt. Daarnaast zitten de kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten ook bij de prijs inbegrepen. Bovendien ligt direct naast het kantoorpand de Fit For Free, ideaal als jij na het werk nog een uurtje wilt sporten. Of misschien wil jij uit werk wel gezellig een drankje doen met collega’s? Dan kun je terecht bij De Tapperij of The Square.

Locatie en bereikbaarheid, Baronie, Alphen aan den Rijn

Dit kantoorpand aan de Baronie in Alphen aan den Rijn ligt op een zeer centrale locatie. Treinstation Alphen aan den Rijn ligt op een loopafstand van slechts 20 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om hier de bus te pakken richting bushalte De Baronie. Vanaf deze bushalte ben je binnen 1 minuten op kantoor. Reis je met de auto naar je werk? Het pand is vanaf de A4, A44 en A12 perfect te bereiken. Een ideale locatie dus, ook voor het ontvangen van zakenpartners.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Baronie?

Lijkt het jou wat om een kantoorruimte te huren aan de Baronie in Alphen aan den Rijn? Kom gezellig eens langs! Plan hiervoor een rondleiding in, gratis en vrijblijvend.

1 beoordelingen Baronie

Een mooie kantoor (nieuwbouw) met veel extra faciliteiten en vlakbij winkels in een mooi levendig gebied.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!