VERHUURD

Almere Poort, Xenonstraat 167

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Almere Poort!

Kantoorruimte huren aan de Xenonstraat in Almere (Poort)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Xenonstraat in Almere Poort? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het moderne kantoorpand is gebouwd in 2007 en gelegen in Almere poort. Vanaf deze locatie bereik je makkelijk de rijkswegen richting andere steden zoals Lelystad en Amsterdam. Op deze locatie maak je niet alleen gebruik van je kantoorruimte, ook de pantry is een fijne plek om met je collega’s tijd door te brengen.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is er momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 75 m2. Het is mogelijk om deze kantoorkamer gemeubileerd te huren, dat houdt in dat de werkplekken direct gebruikt kunnen worden. Daarnaast vind je in deze kantoorunit voorzieningen zoals een printer en een fijne pantry. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €700,-. Deze prijs is gebaseerd op een contract van 6 maanden, met een opzeg termijn van 2 maanden. Geïnteresseerd? Plan dan snel een rondleiding.

Een pantry, vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Naast het gebruik maken van de kantoorruimte aan de Xenonstraat in Almere Poort, zijn er ook nog andere services en faciliteiten waar je vast veel gebruik van zult maken. Zo vind je bijvoorbeeld ook een luxe pantry, hier kun je lekker een kopje koffie/thee zetten voor jou en je collega’s en ook is dit een fijne plek om lekker te lunchen. Daarnaast kun je gebruik maken van de vergaderruimten, handig voor het geven van een presentatie of een belangrijke afspraak met een klant. Kan deze klant alleen in de avond uren? Geen probleem! Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag gebruik te maken van jou kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is een populaire locatie, dit komt onder andere door de perfecte ligging. Je bereikt het kantoorgebouw makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo liggen de rijkswegen A6 en A1 op een korte rijafstand. Reis je liever met de bus? Op een loopafstand vanaf je werkplek van slechts 10 minuten bereik je een bushalte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Almere Poort.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Xenonstraat in Almere Poort?

Zie jij het wel zitten om aan de Xenonstraat in Almere Poort een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder met het inplannen van een rondleiding in de kantoorruimte aan de Xenonstraat.

Xenonstraat 167 Xenonstraat 167 Almere Poort Toplocatie!

1 beoordelingen Xenonstraat

Een overzichtelijke en representatieve ruimte.

Helaas niet op de juiste plek in Almere waar wij zoeken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!