Kantoorruimte huren Almere Poort, Televisieweg 1-15

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Televisieweg 1-15 in Almere Poort

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almere Poort!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Televisieweg (Almere-Stad)

Op het bedrijventerrein De Gooisekant staat dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1994. Het kantoorpand kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid en de representatieve uitstraling. Daarnaast is het kantoorpand omgeven door veel groen doordat er 2 grote parken rondom het kantoorpand liggen. Diverse financiële bedrijven, boekhoudkantoren en maatschappelijk adviesbureaus huren momenteel al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Televisieweg, Almere

In dit kantoorpand, gelegen aan de Televisieweg in Almere, zijn diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. De kleinst mogelijke ruimte om te huren betreft een kantoorkamer van 29 m2. Deze is te huren voor een maandelijkse prijs van €95,- per m2 per jaar. Metrages lopen op tot 393 m2 in dit kantoorpand. Als bedrijf zijnde is het zeker mogelijk om in dit kantoorpand door te groeien. Handig, dan hoef je ook niet te verhuizen! Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen, kun je ook altijd contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. 

Televisieweg: 24/7 toegang en gratis parkeerruimte 

Dit kantoorpand aan de Televisieweg in Almere kenmerkt zich niet alleen door de uitstekende bereikbaarheid maar ook door de vele voorzieningen en services. Zo maak je in dit kantoorpand gebruik van een razendsnelle internet verbinding. Ook is het pand 24/7 toegankelijk voor jouw als ondernemer. Mocht je een dag willen overwerken, dan is dit dus geen probleem. Bovendien is er ook nog gratis parkeerruimte aanwezig. Ideaal als je met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid, Televisieweg, Almere

Dit kantoorpand bevindt zich in een omgeving met vele horecagelegenheden en winkels. Zo kun ja na het werk voor de dagelijkse boodschappen terecht bij de Albert Heijn of rijd je snel even langs de Kingsroti om een heerlijke maaltijd af te halen. Werknemers die met het openbaar vervoer reizen, kunnen het beste uitstappen bij bushalte Gooisekant Oost. Vanaf hier is het namelijk nog maar 4 minuten lopen naar kantoor. Met de auto is het kantoorpand het beste te bereiken via de rijkswegen A6 en A1. Het kost je slechts 10 minuten om van deze snelwegen op je werkplek te zijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Televisieweg?

Ben jij helemaal overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Jammer dat de ruimtes te groot zijn voor mij als zelfstandig ondernemer.

dit was wel een leuke locatie geweest

L

Top bereikbaarheid.

Ook voor reizigers die met het openbaar vervoer komen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Televisieweg 1-15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen