Super deal

Almere Poort, Luidsprekerstraat 2-24

4 (3)
  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 3.300 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Luidsprekerstraat (Almere-Poort)

Kantoorruimte huren op één van de best bereikbare plekken van Almere? Dat kan aan de Luidsprekerstraat, gelegen in de buurt Gooisekant. Je huurt hier kantoorruimte in een modern kantoorgebouw bestaande uit 4 bouwlagen. Het gebouw valt erg op vanwege de bijzondere architectuur. Het kantorencomplex is gelegen op een modern bedrijventerrein.

Huurprijzen, kantoor Luidsprekerstraat, Almere

Diverse kantoorruimten zijn op dit moment nog voor de verhuur beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreffen grote kantoorruimtes vanaf 330 m2 oplopend tot 812 m2. De huurprijzen zijn vastgesteld op €85,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De prijzen zijn hiermee marktconform. Zo betaal je voor de grootste ruimte van 812 m2 een bedrag van €8120,- per maand.

Luidsprekerstraat: parkeerruimte en een pantry per unit

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorpand maak je direct gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt iedere kantoorruimte over draai/kiepramen, ideaal tijdens de warme zomermaanden. Verder is er bij het pand voldoende parkeergelegenheid aanwezig, zo hoef jij ’s ochtends niet eerst op zoek naar een parkeerplaats. Tot slot beschikt iedere kantoorruimte over een eigen pantry, echte luxe!

Locatie en bereikbaarheid, Luidsprekerstraat, Almere

In de nabije omgeving van het kantorencomplex vind je diverse supermarkten zoals de Albert Heijn en de DEEN. Daarnaast zijn er ook leuke restaurants te vinden in de omgeving. De buitenlandse keuken van zowel Kingsroti als Fuji House worden door de kenners zeker aangeraden. Het kantoorpand zelf bereik je gemakkelijk via de rijkswegen A6, A1 en A27. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij bushalte Gooisekant Midden. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luidsprekerstraat?

Is jouw onderneming toe aan een grotere ruimte en lijkt het jouw wat om kantoorruimte te huren in Almere? Kom dan snel eens langs in dit kantoorpand. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is helemaal gratis!

3 beoordelingen Luidsprekerstraat

Jammer...

ik ben op zoek naar maar één werkplek in almere

Top pand, alles ziet er netjes en verzorgd uit!!

Ondanks de 'mindere' kleuren is het een prettige locatie om te werken en maken de voorzieningen in het pand het helemaal af!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!