Kantoorruimte huren Aalsmeer, Turfstekerstraat 63

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Turfstekerstraat 63 in Aalsmeer

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 426 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 793 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 1.160 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 63 m2
  Huurprijs: € 1.623 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Aalsmeer, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Turfstekerstraat. Hier zijn momenteel meerdere kantoorruimten te huur, maar ook werkruimten en opslag. Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd en voorzien van de benodigde faciliteiten, denk hierbij aan meerdere pantry’s, vergaderruimten enzovoort. Wil je graag meer te weten over dit kantoorpand? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 15 m2 en is geschikt voor 2 a 3 personen. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €426,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 45 m2, te huur voor €1160,- per maand. Een werkstudio heb je al vanaf €426,- per maand. Naast het huren van een kantoorruimte op zoek naar een opslagruimte, ook deze is te huur vanaf €93,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer, bepaal jij altijd jouw eigen werktijden. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot het kantoorpand. Dus of je nu ’s avonds langer door wilt werken, of juist in het weekend terug wilt komen om de laatste werkzaamheden af te ronden, het is allemaal mogelijk! Daarnaast is er een grote parkeerplaats op eigen terrein. Ideaal, je kunt namelijk altijd snel en makkelijk voor de deur parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gunstig gelegen, je huurt namelijk heel centraal tussen Amsterdam en Leiden in. Mede daardoor kun je makkelijk met de auto jouw werkplek bereiken. Vanaf jouw werkplek is het slechts enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde opritten van de rijkswegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is makkelijk te organiseren, op een korte loopafstand zit een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation van Aalsmeer.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer?

Zie jij het wel zitten om aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Turfstekerstraat 63

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen