Kantoorinrichting

Top 5 unieke bureaustoelen; Hoe kies je de ideale bureaustoel?

De ideale bureaustoel. Het lijkt een lastige zoektocht. Wil je weten hoe jij de ideale bureaustoel kiest? Lees in deze blog over de top 5 unieke bureaustoelen. Misschien is er wel een match voor jou!

Top 5 unieke bureaustoelen; Hoe kies je de ideale bureaustoel?

De ideale bureaustoel. Het lijkt een lastige zoektocht. Momenteel bestaan er zoveel verschillende bureaustoelen. Het is dus niet gek dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar het uitkiezen van de ideale bureaustoel hoeft niet moeilijk te zijn. Wil je weten hoe jij de ideale bureaustoel kiest? Lees in deze blog over de top 5 unieke bureaustoelen. Misschien is er wel een match voor jou!

Waar let je op bij het kiezen van een bureaustoel?

Thuiswerken. Tja.. Of je er nu blij mee bent of niet, voor het merendeel is dit toch werkelijkheid. Dan kun je er beter het beste van maken toch? Zorg daarom voor een goede thuiswerkplek. Een van de belangrijkste onderdelen van een ergonomische thuiswerkplek is een bureaustoel. Maar hoe kies je de juiste bureaustoel? Easy!

Het is belangrijk dat de bureaustoel verstelbaar is. Nu denk je vast: elke bureaustoel is toch in hoogte verstelbaar? Dat klopt. Maar het gaat niet alleen om het hoger of lager zetten van de bureaustoel. Denk hierbij ook aan een verstelbare rug- of armleuning. De bolling in de rugsteun hoort in de holling van jouw rug te vallen. Zo voorkom je rugklachten. Verstelbare armleuningen voorkomen op hun beurt ongemakken in jouw pols. Je polsen moeten namelijk op gelijke hoogte zijn met jouw bureaublad. Daarmee ontlast je ook direct jouw schouders.

Jaarbeursplein 15 5419Zijn jouw polsen op gelijke hoogte met je bureaublad?

 

Maar we zijn pas halverwege de checklist. Vaak verstellen wij onze bureaustoel naar de hoogte van het bureau. Maar dit is niet de juiste manier. Wat is dan wel de goede manier? Zet je voeten plat op de grond, zonder dat jouw knieën boven je heupen uitkomen. Nadat je stoel goed is ingesteld, pas je de hoogte van je bureau aan. Check of jij ongeveer 2 vingers tussen de zitting en jouw knieholte kan doen. Is dit het geval? Dan heb jij een goede zithouding.

Saaie bureaustoelen zijn verleden tijd

Veel bureaustoelen lijken op elkaar. De kleur is vaak zwart of grijs. Het design spreekt je niet aan. Ben jij het met ons eens dat veel bureaustoelen een tikkeltje saai ogen? Dat is met deze 5 unieke bureaustoelen verleden tijd! De bureaustoelen zijn geschikt voor jouw werkplek, thuiskantoor of vergaderingen. Benieuwd? Lees snel verder!

✅ Stijlvolle velvet bureaustoel Roca

Een bureaustoel die zowel in de huiselijke sfeer als in de zakelijke inrichting past? Dat kan met de bureaustoel Roca. De fluwelen stof zorgt ervoor dat de Roca een retro look heeft. De bureaustoel is in 4 toffe kleuren verkrijgbaar, namelijk; flesgroen, petrol, olijfgroen en donkerblauw. Voor welke kleur ga jij?

Bureaustoel Roca is geschikt voor thuiswerken of voor jouw werkplek op kantoor. De zithoogte van de Roca is verstelbaar tussen de 42 cm en 55 cm. De bureaustoel heeft een minimalistische armleuning. De 60 mm multifunctionele wielen zijn geschikt voor elke vloer. Kortom, de bureaustoel rijdt overal! Ideaal. toch?

Bureaustoel RocaWaar plaats jij de Roca?

✅ Comfort en design in 1 met de Aspa

Zoek je een bureaustoel die langdurig comfortabel zit, maar geef je ook om design? Dan is bureaustoel Aspa de match voor jou! Met deze ergonomische bureaustoel voorkom jij niet alleen lichamelijke klachten, maar verbeter jij ook je productiviteit. Wat wil je nog meer? Bureaustoel Aspa is uniek. Waarom? Door zijn 7 onafhankelijk bewegende delen in de rugleuning. Hierdoor geniet jij van zitcomfort en een speciaal design.

Bureaustoel Aspa is alleen geschikt voor zachte vloeren. Heb je geen zachte ondergrond thuis? Geen paniek. Leg bijvoorbeeld een vloerkleed onder de bureaustoel. Dit helpt niet alleen voor een zachte grond, maar verbetert ook de akoestiek. 2 vliegen in 1 klap. Dankzij de NPR 1813 certificering zijn de verstelmogelijkheden van de Aspa geschikt voor 95% van de Nederlanders. Is bureaustoel Aspa de match voor jou?

Bureaustoel AspaDe Aspa beschikt over de NPR 1813 norm

✅ Nooit meer kiezen tussen ergonomie of luxe met bureaustoel Campo

Een luxe bureaustoel die ook ergonomisch verantwoord is. Bureaustoel Campo is een combinatie van luxe, comfort en stijl. De wieltjes van bureaustoel Campo zijn geschikt voor zowel een harde als een zachte vloer. De Campo is verkrijgbaar in kunstleder of velvet. Voor welke stof kies jij?

De Campo is ideaal voor thuiswerken, maar vindt zijn weg ook op kantoor. De bureaustoel biedt voldoende ruimte om je armen te laten rusten. Ook beschikt bureaustoel Campo over de tilt-mechaniek. Wat dit inhoudt? Deze mechaniek zorgt voor de gewichtsregeling. Hierdoor is de grijze bureaustoel verstelbaar op 4 posities. De zithoogte bepaal je zelf. Hoe? Met de hendel onder het zitvlak. Ga aan de slag met bureaustoel Campo!

Bureaustoel CampoHeb jij al plek voor deze beauty?

✅ 24-uurs bureaustoel Arba

Aan een 24-uurs bureaustoel worden veel strenge eisen gesteld. Deze eisen hebben betrekking tot comfort en ergonomie. Bureaustoel Arba is ook geschikt voor intensieve werkzaamheden zoals bewaking. Hierdoor worden er nog hogere eisen aan deze stoel gesteld. Voor lang en intensief werk is het belangrijk dat de bureaustoel genoeg support geeft. Fijn om te weten dat de Arba goed uit de test komt, toch?

Door zijn zwarte look past de Arba bij elke kantoorinrichting. De zitting van de bureaustoel is extra dik. Hierdoor ervaar jij optimaal comfort. De leren bureaustoel Arba ondersteunt jouw lichaam optimaal. Hoe meer raakvlakken tussen stoel en lichaam, hoe minder lichamelijke ongemakken. Door de extra hoge rugleuning en een ingebouwde hoofdsteun kun jij urenlang ergonomisch werken. Wat houdt jou tegen?

Bureaustoel ArbaIs bureaustoel Arba jouw partner in crime?

✅ Bureaustoel Muxa; een echte eyecatcher

Een bureaustoel waar je wauw tegen zegt. Dat gevoel geeft bureaustoel Muxa. Maar deze bureaustoel heeft niet alleen toffe looks. De bureaustoel zit ook nog eens erg comfortabel. Deze bureaustoel is niet alleen geschikt voor het thuiswerken, maar hij is ook ideaal op kantoor of bij een vergadering.

De bureaustoel is voorzien van een K&R mesh netbespannen rug en zitting. Uh, wat? In simpele woorden is de Muxa een bureaustoel, waar jij geen lichamelijke klachten van krijgt. De mesh rug ondersteunt je totale rug oppervlak. Zo werk jij wel zo prettig. Door het opvallende design past deze bureaustoel in elke ruimte. Fancy en ergonomisch. Waar zet jij bureaustoel Muxa?

bureaustoel MuxaHoe gaaf is het design van de Muxa?

Bestel jouw ergonomische bureaustoel bij SKEPP

SKEPP heeft veel verschillende soorten bureaustoelen. Een leuk en handig weetje: alle bureaustoelen in onze webshop zijn ergonomisch. Hierdoor hoef jij alleen te kiezen voor de bureaustoel die jou het meeste aanspreekt. Makkelijk, toch? Heb je na het lezen van deze blog vragen of wil je ons advies? Dat kan! Neem contact op met onze kantoorexperts! Zij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale bureaustoel.


Neem contact op

Kies de bureaustoel voor jou!

Voorkom lichamelijke klachten en kies voor een goede bureaustoel. Is 1 van de bovenstaande 5 toppers de bureaustoel voor jou? Twijfel niet en bestel jouw bureaustoel vandaag nog! Toch niet helemaal zeker van je keuze? Bekijk dan ons ruime assortiment aan bureaustoelen op de webshop en laat je inspireren.


Bekijk het ruime assortiment aan bureaustoelen

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Een inspiratiemuur mag op je (thuis)werkplek niet ontbreken. We kunnen allemaal wel wat inspiratie gebruiken tijdens onze werkdag, toch? Maar hoe maak je nou zo’n inspiratiemuur op je (thuis)werkplek? Wij nemen je stap voor stap mee!

Lees meer
Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Een flexibele kantoorinrichting zorgt voor flexibel en productief werken. Wil jij een flexibele kantoorinrichting? Lees in deze blog hoe jij zorgt voor een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer
Wat is het verschil tussen elektrisch bureau Bergen en elektrisch bureau Oslo?

Wat is het verschil tussen elektrisch bureau Bergen en elektrisch bureau Oslo?

Soms kom je het tegen: 2 bureaus die hetzelfde ogen, maar toch verschillen van elkaar. In ons assortiment zitten 2 elektrische zit-sta bureaus die erg veel op elkaar lijken. Dit zijn bureau Bergen en bureau Oslo. Beiden een zit-sta bureau. Beide bureaus zijn elektrisch verstelbaar. Bureau Bergen en bureau Oslo zijn zelfs verkrijgbaar in dezelfde kleurencombinaties. Toch zit er verschil tussen de bureaus. In deze blog lees je meer over de verschillen!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies