Kantoorinrichting

Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Een flexibele kantoorinrichting zorgt voor flexibel en productief werken. Wil jij een flexibele kantoorinrichting? Lees in deze blog hoe jij zorgt voor een flexibele kantoorinrichting.

Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Een flexibele kantoorinrichting zorgt voor flexibel en productief werken. Klinkt goed, toch? Vaak zijn kantoorruimtes niet flexibel ingericht. Medewerkers zitten grotendeels op 1 plek de hele dag. Hetzelfde uitzicht, dezelfde bureaustoel en hetzelfde bureau. En dat iedere dag weer! Daar moet je toch niet aan denken? Toch is dit vaak de waarheid. Wil jij een flexibele kantoorinrichting? Goede keuze! Lees in deze blog hoe jij zorgt voor een flexibele kantoorinrichting.

Hoe creëer je een flexibele thuiswerkplek?

Door het coronavirus werken we veel vanuit thuis. Het is belangrijk om een goede thuiswerkplek te hebben. Hoe creëer je een flexibele thuiswerkplek? We beginnen bij het begin. De 2 belangrijkste onderdelen zijn een ergonomisch bureau en een verstelbare bureaustoel.

Toch zien we vaak dat veel thuiswerkers aan de keukentafel werken. Prima als tijdelijke oplossing, maar niet op de lange termijn. Werk jij ook aan jouw keukentafel? Dan kan dat zorgen voor lichamelijke ongemakken. Klachten in de rug, nek en schouders zijn veelvoorkomend. Dat wil je toch niet? Een ergonomisch verantwoord bureau en een gecertificeerde bureaustoel voorkomt dit.

Een verstelbaar bureau én ergonomische bureaustoel voorkomt lichamelijke klachten

Bureau voor een flexibele kantoorinrichting

Maar welk bureau is geschikt voor jouw thuiswerkplek? Denk bijvoorbeeld aan een zit-sta bureau. Een zit-sta bureau kan jij handmatig of elektrisch instellen op de gewenste hoogte. Ideaal voor een flexibele werkplek. Een zit-sta bureau heeft niet alleen voordelen voor jouw lichamelijke gezondheid, maar ook voor jouw productiviteit! Dat willen we toch allemaal? Zorg ook dat er genoeg (dag)licht is op jouw werkplek. In een donkere ruimte zal je minder productief zijn.


Bekijk nu onze zit-sta bureaus!
FFH7446Zou jij een verstelbaar bureau willen hebben?

Flexibele kantoorinrichting, zo doe je dat!

De kantoortuin is vaak erg rumoerig. Dat weten we allemaal. Afzonderen kan daarom wel even fijn zijn. Ook voor vergaderingen is het prettig om in een aparte ruimte te zitten. Denk jij nu ook aan het verbouwen van jouw kantoor? Dat is een optie. Maar heb je een verhuizing op de planning? Of blijf je niet voor de lange termijn hier gevestigd? Dan kan dat zonde zijn van de investering. Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou! Wat dacht je van een Meetingbox voor jouw flexibele kantoorinrichting?

Afbeelding 2 blog 18 febDankzij een flexibele kantoorinrichting kun jij je even afzonderen.

Waarom kiezen voor een Meetingbox?

De Meetingbox van SKEPP is ideaal voor een flexibele kantoorinrichting. De box is geluidsdicht, voorzien van LED verlichting en bevat een ventilatiesysteem. Even afzonderen? Dat kan perfect in de Meetingbox. Omgevingsgeluiden zijn verleden tijd. Nu denk je vast: past deze Meetingbox wel in mijn kantoor? Zeker! De vergaderbox is ontwikkeld in diverse afmetingen. Hierdoor past de box ook in jouw flexibele kantoorruimte. De vergaderbox is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

De voordelen van de Meetingbox voor jouw flexibele kantoorinrichting:

✅ Je kunt vergaderen in stijl. Door de moderne look van de vergaderbox past de box bij elke kantoorstijl of -ruimte. De vergaderbox bestaat uit hoogwaardige, duurzame en geluidswerende materialen. Match de kleuren met jouw flexibele kantoorinrichting. De Meetingbox is verkrijgbaar in hout, zwart of wit.

✅ Een rustige werkruimte binnen het kantoor. De vergaderbox is een afgesloten ruimte binnen jouw kantoor. Dankzij het ventilatiesysteem hangt er een fijn klimaat. Het PET-vilt zorgt voor een goede akoestiek en het glas zorgt voor genoeg (dag)licht. Ideaal voor de productiviteit!

✅ Een multifunctionele ruimte. De Meetingbox kan als vergaderruimte of als werkplek gebruikt worden. Je bepaalt zelf hoe je deze box inricht. Voor welke inrichting kies jij? Een bureau met bureaustoelen of een hoge tafel met barkrukken? Of heb je een andere inrichting in gedachten? Het kan allemaal in de Meetingbox.

✅ Flexibel. De vergaderbox is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen: je haalt hem eenvoudig uit elkaar of verplaatst hem naar de gewenste plek. Handig voor een flexibele kantoorinrichting. Ideaal wanneer je verhuist of wanneer je de box op een andere plek wilt hebben. Waar heb jij een plekje vrij voor de Meetingbox?

Afbeelding 3 blog 18 febZie jij jezelf al zitten in een Meetingbox?

Sociaal hart

Wil jij jouw personeel betrokken, gemotiveerd en gezond houden? Zorg voor een sociaal hart binnen een flexibele kantoorinrichting. Een sociaal hart versterkt de onderlinge band en verbetert de werksfeer. Een sociaal hart hoort bij een flexibele kantoorinrichting. Waarom? Jouw personeel moet kunnen ontspannen naast het harde werken. De mix van werken en ontspanning is de basis van een flexibele kantoorinrichting. Hoe je een sociaal hart creëert? Makkelijk! Plaats banken, stoelen en sta-tafels binnen je kantoor. Maak er een gezellige en toffe ontmoetingsplek van.

Afbeelding 4 blog 18 febHeeft jouw kantoor al een sociaal hart?

Opschalen of afschalen? Dat kan!

Heb jij ook veel lege bureaus op kantoor? SKEPP kan dit verhelpen. Officeplanner biedt veel flexibele oplossingen voor jou! Huur je onze kantoormeubelen? Dan kun je elk moment op- of afschalen. Wil je afschalen? Geen probleem! Wij halen de producten bij jouw kantoor op. Liever opschalen? Ook dat kan! Wij brengen de producten bij jou op kantoor wanneer jij wilt. Erg handig voor een flexibele kantoorinrichting. Ook speel jij perfect in op de groei of krimp van jouw bedrijf. Onder- en overbezetting van werkplekken is met Officeplanner verleden tijd.

Flexibele kantoorinrichting begint met Officeplanner van SKEPP

Werken jij en je collega’s thuis?

Dan is het hebben van een goede werkplek cruciaal. We begrijpen dat dat veel geregel betekent. Maar, gelukkig ontzorgen wij graag! Wil jij je team voorzien van werkplekken en zelf geen omkijken hebben naar het geregel? Dan helpen we je graag. Bekijk de thuiswerkpagina of neem contact op voor meer informatie.

Richt nu jouw kantoor flexibel in!

Een flexibele kantoorinrichting is dus belangrijk. Jouw personeel blijft zo betrokken, gemotiveerd en gezond. Het verbetert de onderlinge band en de werksfeer. SKEPP helpt bij het flexibel inrichten van jouw kantoor. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw kantoor? Vraag dan nu de Officeplanner brochure aan!

Liever telefonisch contact? Geen probleem. Onze experts staan voor jou klaar. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat kan! Het inrichten van een flexibel kantoor kan op vele manieren. Richt je kantoor virtueel in op onze website. Bevalt de inrichting? Bestel de gebruikte producten in onze webshop. Ga aan de slag met jouw flexibele kantoorinrichting!


Bestel jouw kantoormeubilair

 

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Waarom kan een kantoor niet zonder accessoires?

Waarom kan een kantoor niet zonder accessoires?

Accessoires op kantoor; Wist je dat ze niet alleen de sfeer bepalen, maar ook zorgen voor meer werkplezier en een betere akoestiek? Benieuwd hoe dit zit? Lees dan snel verder.

Lees meer
Wat is het belang van werkzones in jouw kantoor?

Wat is het belang van werkzones in jouw kantoor?

Het belang van verschillende werkzones in het kantoor wordt nog vaak onderschat. De kantoorinrichting van een kantoor is zeer belangrijk. Bij SKEPP delen we het kantoor op in 4 activiteit zones namelijk, Connect, Conference, Concentrate en CoWork. Een geslaagde kantoorinrichting zorgt voor meer productiviteit, meer interactie en een betere sfeer. In dit blog lees je alles over verschillende werkzones en waarom jouw kantoor dit ook nodig heeft.

Lees meer
Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Een inspiratiemuur mag op je (thuis)werkplek niet ontbreken. We kunnen allemaal wel wat inspiratie gebruiken tijdens onze werkdag, toch? Maar hoe maak je nou zo’n inspiratiemuur op je (thuis)werkplek? Wij nemen je stap voor stap mee!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies