Nieuwe kantoorinrichting? Dit meubilair zorgt voor ongekende flexibiliteit

  • Door Madée Reinerink
  • donderdag 25 juli 2019

Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan een flexibele kantoorinrichting. Belangrijk is om daarvoor in het bezit te zijn van meubilair die de flexibiliteit in de kantoorinrichting bevordert. Dit door meubilair aan te schaffen dat niet aard- en nagelvast staat of meubilair dat multifunctioneel is. SKEPP heeft hier haar eigen productenlijn voor ontwikkelt. Lees hier alles over verderop in dit blog! 


Vind jij het lastig om een open werkruimte in te richten? Kies dan meubilair waarbij je de kantoorruimte gemakkelijk indeelt zonder daarbij de ruimte aan te passen. Een voorbeeld hiervan is met de producten van de SKEPP-line. Deze manier van inrichten sluit aan bij een flexibele werkomgeving. Verderop de 4 verschillende producten uit de SKEPP-line uitgelicht. 

Kies voor een flexibele kantoorinrichting door meubilair aan te schaffen dat niet aard- en nagelvast staat. 

#1 Een extra ruimte creëren met de Meetingbox 

Het inrichten van je werkomgeving gaat verder dan alleen meubilair inpassen. Met een Meetingbox creëer je een afgesloten vergaderruimte binnen je kantoorruimte, bovendien kan het ook fungeren als een afgesloten kantoorunit. De vergaderbox, die voorzien is van dimbare verlichting, ventilatie, geluidswerend glas en een afsluitbare deur, is eenvoudig te monteren, demonteren en op een andere locatie weer op te bouwen. De Meetingbox is dus flexibel en multifunctioneel. De box is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en XL. Dit is afhankelijk van je wensen en eisen hoe je deze ruimte wilt gebruiken:

  • Meetingbox S: vergaderen met maximaal 4 personen en om in te werken voor maximaal 1 persoon. 

  • Meetingbox M: vergaderen met maximaal 6 personen en werken met maximaal 2 personen. 

  • Meetingbox XL: vergaderen met maximaal 12 personen en werken met maximaal 4 personen.  

Kantoorruimte Atoomweg 1 Utrecht 34De gekozen functie van deze Meetingbox is om te vergaderen.

#2 Multifunctionele Phonebooth 

De multifunctionele Phonebooth zorgt ervoor dat jij je volledig kunt afzonderen van je omgeving. Zo pleeg jij je dagelijkse telefoontjes zonder dat je collega’s hier last van hebben. De Phonebooth, ook wel design huis genoemd, kan daarnaast ook dienen als concentratieplek. Het akoestische vilt aan de binnenkant zorgt voor geluidsdemping. Door de multifunctionaliteit, afgezonderde werkplek en hippe uitstraling is het een musthave voor de kantoorruimte.

Kantoorruimte Roggestraat 111 4Zonder je af in de Phonebooth!

#3 Flexibiliteit met de Roomdivider

Deze stalen kast met verlegbare planken in melamine biedt de mogelijkheid om je ruimte constant opnieuw op te delen. Zo creëer je op deze manier afzonderlijke plekken of hoekjes in een open kantoorruimte. De Roomdivider is gemakkelijk te verlengen of verkorten tot de gewenste hoogte. Daarnaast is het product gemakkelijk te verplaatsen wat de nodige flexibiliteit met zich meebrengt. 

De Roomdivider is ideaal om in jouw kantoorruimte afzonderlijke plekken of hoekjes te creëren. 

#4 Het dressoir: meer dan alleen een eyecatcher 

De verkleinde versie van de Roomdivider is het SKEPP Dressoir. Het laag stalen dressoir met 2 verlegbare planken in melamine is ideaal om te combineren met de Roomdivider of om te plaatsen tegen de kopse kant van het bureau. Zo creëer je in de kantoorruimte weer afzonderlijke plekken voor werknemers of extra ruimte aan het bureau. Daarnaast zorgt dit meubilair voor een echte eyecatcher in jouw kantoor.

Kantoorruimte Atoomweg 1 Utrecht 35Hier is gekozen om het Dressoir te gebruiken om zo weer een losse ruimte te creëren in de open werkruimte.

Bepaal één van de stijlen 

Zowel het Dressoir als de Roomdivider zijn er in 2 stijlen: Scandinavian en Industrial. De producten in de stijl Scandinavian zijn van natuurlijk eiken. Daarentegen is de stijl Industrial van zwart eiken. De extra mogelijkheid bij Industrial is dat het dressoir leverbaar is met een vilten akoestische achterwand. Dit zorgt ervoor dat bedrading niet gezien wordt wanneer het Dressoir tegen de kopse kant van het bureau staat en is het daarnaast ook geluidswerend.  

De multifunctionaliteit zorgt ervoor dat het meubilair voor verschillende werkomstandigheden te gebruiken is.

Roggestraat 111 9Je bepaalt geheel zelf waar je de Meetingbox voor gebruikt.

Ga jij voor een flexibele kantoorinrichting?  

De voordelen van de SKEPP-line producten zijn na het lezen van dit blog duidelijk, maar wist je dat je het meubilair online in je eigen kantoorruimte kunt inrichten? Officeplanner biedt namelijk de mogelijkheid om gemakkelijk jouw open werkruimte in te richten. Of bestel het direct in de Officeplanner Webshop! In de Officeplanner Webshop vind je gemakkelijk en snel meubilair voor jouw kantoorruimte. 


Bekijk de Officeplanner Webshop!

 

Profiteer van de voordelen! 

Geen enkel meubelstuk uit het SKEPP-line assortiment is aard- en nagelvast, hierdoor blijft het mogelijk om alles gemakkelijk te verplaatsen, verschuiven en opnieuw in te richten. Met de 4 producten: Meetingbox, Phonebooth, Roomdivider en Dressoir pas je dus gemakkelijk de indeling van je ruimte aan en zijn de producten multifunctioneel. De SKEPP-line zorgt voor een upgrade in jouw kantoorruimte!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure