Kantoorinrichting Rotterdam

  • Door Femke Sand
  • vrijdag 14 december 2018

Misschien wel een van de meest levendige steden van Nederland. Een stad die barst van de cultuur en gezelligheid, een stad die platgebombardeerd en weer herrezen is. En een stad waar de handel floreert, mede door de haven, die onder de grootsten van Europa valt. In welke stad kun je beter je bedrijf vestigen dan in Rotterdam? Daarnaast ook een stad vol met hippe kantoorpanden en kantoorinrichtingen, waarvan we de mooiste hieronder uitlichten. Ogen open dus, want misschien loop jij binnenkort wel dagelijks binnen in een van de volgende hippe kantoorinrichtingen.


03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Scandinavische invloeden in de kantoorinrichting

Het eerste kantoorpand is die aan de Marten Meesweg 8-10. Gelijk bij de binnenkomst in dit pand valt de mooie open ruimte en het strakke Scandinavische design in de kantoorinrichting op. Je wordt letterlijk welkom geheten door houten balkjes met zwarte letters aan de muur die een groot letterbord representeren. Verder staat er een mooie lichthouten ladder tegen de muur en een strakke bank met wat gezellige poefjes ervoor.

Weena 750Een stijlvol ingerichte welkomsthal.

Wanneer je doorloopt naar het kantoor- en vergadergedeelte van het gebouw wordt de Scandinavische stijl hier doorgetrokken in de kantoorinrichting. Waar bij de entree donkere en lichte kleuren gecombineerd worden, is er in dit gedeelte sprake van een hele lichte kantoorinrichting. Er is gebruik gemaakt van strakke vormgeving met simplistische maar toch sfeervolle decoratie.

In onze webshop kun jij jouw kantoor ook voorzien van een stijlvolle Scandinavische kantoorinrichting. Naast de gave kantoorinrichting is het kantoorgebouw ook nog een praktische optie. Het kantoorpand is supergoed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is genoeg parkeerruimte beschikbaar. Verder is het kantoorpand ook nog eens omgeven met gezellige horecagelegenheden om je middagpauze door te brengen of vrijdagmiddagborrel te houden.

Kantoorruimte aan de Willem RuyslaanHuur jij jouw kantoorruimte in Rotterdam most livable workplace?

Lekker leefbaar werken

Een ander pareltje van een kantoorpand met misschien wel de hipste kantoorinrichting uit dit rijtje is het volgende pand aan de Willem Ruyslaan 225. Dit pand heeft zichzelf niet voor niets bekroond tot ‘Rotterdam’s most livable workplace’. In het pand zijn verschillende ‘woonkamers’ gecreëerd die je kunt gebruiken voor een inspirerende brainstorm sessie of een vlot overleg. Deze verschillende kamers zijn zo vol met sfeer ingericht dat je het haast niet meer herkent als een kantoorinrichting. Maar juist daardoor kunnen ze perfect functioneren als ruimtes waar je inspiratie haalt tijdens overleg of brainstorm.

De kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan is bekroond tot 'Rotterdam's most livable workplace.

Naast dat deze kantoorinrichtingen sfeer en creativiteit uitstralen, is er ook nog gedacht aan vrije tijd. Zo kunnen medewerkers zich tijdens pauzes of na werktijd eindeloos vermaken met de tafeltennistafel of voetbaltafel die bij de kantoorinrichting hoort.

Dat dit pand niet alleen als kantoor functioneert, maar ook een hotelgedeelte heeft, levert ook nog eens extra voordelen op. Zo loop je bij binnenkomst direct tegen een professionele receptie aan, die ook voor jouw bedrijf diensten kan doen. Ook kun je gebruik maken van andere hotelfaciliteiten zoals het restaurant. This is (one of) the place(s) to be!

Afbeelding14Dit kantoorpand aan de Willem Ruyslaan is van alle gemakken voorzien.

Volledige focus

In het volgende pand aan het Hofplein 20 ligt de focus op concentratie. Dit pand heeft naast een fijne kantoorinrichting veel aandacht besteed aan het creëren van rustige werkplekken waar je in volle concentratie kunt werken. Bij werken wordt tegenwoordig steeds meer rekening gehouden met de activiteiten die mensen gedurende een dag doen, dit heet dan ook Activity Based Werken. Dit houdt in dat mensen voor een sociale overlegtaak in een open ruimte gaan zitten en voor een taak waarbij opperste concentratie nodig is zich juist even helemaal in hun eentje terug trekken.

Voor dit laatste zijn op het Hofplein in ieder geval voldoende mogelijkheden, inclusief hippe kantoorinrichting. Maar ook als je juist wel even wilt overleggen of tussen de collega’s wilt werken is daar natuurlijk genoeg mogelijkheid voor. Zo zijn er verschillende ruimtes waar je naast rustig werken ook juist perfect een informele vergadering kunt houden, en wederom: de kantoorinrichting is up-to-date.

Een kantoorinrichting die up-to-date is? Dan ben je aan het Hofplein op het juiste adres.

Ook het Activity Based werken kun jij in eigen kantoorinrichting doorvoeren met behulp van Officeplanner van SKEPP. Naast de vele aandacht voor focus en stilteruimtes, is dit kantoorpand aan het Hofplein ook nog eens perfect omdat je wordt omgeven door ondernemende en creatieve bedrijven. En jouw bedrijf kan zomaar eens de volgende zijn.

Kantoorruimte aan de Weena 750Modern kleurrijk ingerichte vergaderruimte aan de Weena 750.

Tropische kantoortuin

We sluiten af met het kantoorpand aan de Weena 750. In dit pand is er voor gekozen om tropische en exotische invloeden als uitgangspunt te nemen. Dit zie je terug in zowel het kleur- en materiaalgebruik als ook de printjes op de muur en op het vloerkleed. Je waant jezelf helemaal in tropische sferen met de zonnige gele muren en lampenkappen van hout. Op de vloer zien we een vloerkleed helemaal bedrukt met de print van tropische planten. Hier zouden wij ook wel willen werken!

Ook in de pauzeruimte wordt deze sfeer doorgetrokken door het gebruik van warme tinten en natuurlijke materialen in zowel de banken, stoelen als lampen. Het is een ruimte om je ogen uit te kijken naar de sfeervolle kantoorinrichting of de klassieke details. Zie bijvoorbeeld die gave kappersstoel staan midden in de ruimte waardoor je je haast bij een barbier waant.

Kantoorruimte Weena 750Zelfs bij deze kantoorinrichting zit een kapper in meegnomen.

Naast deze prachtige kantoorinrichting zijn natuurlijk ook de praktische zaken van belang, maar gelukkig scoort dit kantoorpand ook hier hoge punten. Het gebouw staat namelijk midden in het zakencentrum van Rotterdam en is onlangs volledig gerenoveerd. Wanneer werknemers of klanten binnenkomen zullen ze direct onder de indruk zijn van de professionele entree en receptie. Een receptie die jou ook nog eens kan ondersteunen met binnenkomende post en telefonie.

En als laatste puntje praktisch: het kantoorpand is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De auto kan vervolgens in de parkeergarage geparkeerd worden en het kantoorpand is vanaf het Rotterdam Centraal Station maar 3 minuten lopen. Goede kantoorinrichting en ook nog praktisch dus!

Kantoorruimte Weena 750Tijdens de pauze trek jij je ideaal terug in deze zithoek.

Rotterdam is helemaal hip en happening

Zoals je aan de bovenstaande panden wel kunt zien, kun je in Rotterdam je hart ophalen als het op sfeervolle en hippe kantoorinrichting aankomt. Op verschillende plekken in de stad en verdeeld over verschillende kantoorpanden vind je de mooiste kantoorinrichtingen en creatiefste werkplekken. Na het zien van deze panden wil je je toch direct in Rotterdam vestigen? Zie jij jezelf nou inderdaad wel zitten in een van deze mooie kantoorinrichtingen, ga dan naar SKEPP en klik op ‘kantoorruimte huren’. Of bekijk de webshop van SKEPP om jouw kantoorruimte te voorzien van een nieuwe kantoorinrichting.


Bekijk alle kantoorruimte in Rotterdam

06 activity based werken volg vele bedrijven

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure