Kantoorinrichting

Fan van de industriële stijl? Dit zijn de tofste industriële kantoormeubelen

De industriële stijl is de afgelopen jaren één van de meest populaire kantoorstijlen geworden. Een stoere, robuuste look waarbij gebruik wordt gemaakt van onafgewerkte materialen zoals staal en beton. Met industriële kantoormeubelen breng je de uitstraling van een fabriek of loft naar je kantoorruimte. Ben jij fan van de industriële stijl? Dan mogen deze industriële kantoormeubelen niet ontbreken.

Fan van de industriële stijl? Dit zijn de tofste industriële kantoormeubelen

De industriële stijl is de afgelopen jaren één van de meest populaire kantoorstijlen geworden. Een stoere, robuuste look waarbij gebruik wordt gemaakt van onafgewerkte materialen zoals staal en beton. Met industriële kantoormeubelen breng je de uitstraling van een fabriek of loft naar je kantoorruimte. Ben jij fan van de industriële stijl? Dan mogen deze industriële kantoormeubelen niet ontbreken.

Top 10 industriële kantoormeubelen

Je wilt een industriële kantoorinrichting, maar waar begin je? Zorg in ieder geval voor een neutrale basis. Met grijstinten, witte en zwarte kleuren zit je altijd goed. Ga bijvoorbeeld voor een giet beton vloer. Als de basis in orde is, kun je de kantoorruimte gaan vullen met toffe industriële kantoormeubelen. We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, met deze top 10 industriële kantoormeubelen zit je altijd goed:

1. BePureHome 3-zits bank Rodeo

Een bank mag natuurlijk niet ontbreken in je kantoorinrichting. 3-zitsbank Rodeo zit niet alleen erg lekker, maar past ook perfect bij de industriële stijl. De bank is ook verkrijgbaar in velvet, maar als je echt voor de industriële kantoorstijl wilt gaan, is de leren bank the way to go. Ga jij voor army, cognac leer of zwart leer

Cognac rodeoMet de Rodeo in Cognac zorg je direct voor een industriële look. Zowel thuis als op de werkvloer!

2. Fauteuil Bodo

Een zithoek of ontvangstruimte is natuurlijk niet compleet zonder fauteuil. Fauteuil Bodo heeft door de zwarte poten en de suèdelook zitting een echte industriële uitstraling. Dankzij de neutrale antraciete kleur past hij perfect in een industriële kantoorinrichting! Fauteuil Lars is geschikt om comfortabel in te werken en om gesprekken in te voeren. Tip: deze fauteuil past perfect bij 3-zitsbank Rodeo. 

3. SPIN vergaderset

Vergaderen doe je in (industriële) stijl met stoere vergadertafel SPIN. Met deze hoge tafel maak jij een statement op de werkvloer! Aan deze tafel kun je zowel staand als zittend werken/vergaderen door een combinatie te maken met kruk SPIN. De combinatie van metaal en hout sluit mooi aan bij een industriële kantoorinrichting.

SPIN Kruk + TafelMaak een statement met de SPIN vergadertafel en bijpassende krukken.

 

4. Vergadertafel Osnabrück

Toch liever wat lager vergaderen? Dan is vergadertafel Osnabrück een echte musthave. De metalen poten geven de tafel een stoere look en de eiken structuur op het blad zorgt voor een warme sfeer. Deze vergadertafel past overigens perfect in de SKEPP Meetingbox. Eigenlijk kan deze mooie vergadertafel overal in de kantoorruimte staan omdat het een echte eyecatcher is!

5. Lockerkast Dark en Bergen

Ga je voor de industriële stijl, dan mag een lockerkast niet ontbreken. Het geeft je kantoorruimte gelijk een industriële look. Ook is het ideaal als persoonlijke opbergruimte voor je werknemers. Zorg ervoor dat jouw spullen altijd veilig opgeborgen zijn met een van onze lockerkasten. Ga jij voor de lichte locker Bergen of zwarte locker Dark?

Wees niet bang om een statement te maken. Ga voor een toffe lockerkast, roomdivider of meetingbox!

6. Industriële meetingbox

Heb je een open kantoorruimte, maar wil je wel in alle rust kunnen vergaderen? Dan is een meetingbox de oplossing. Deze plaats je eenvoudig op elke denkbare plek in je kantoorruimte. Met slechts één stekker sluit je de meetingbox aan en kan het vergaderen beginnen. Extra pluspunt: deze meetingboxen, zoals Meetingbox Amsterdam L, zijn van hout en staal gemaakt. Perfect voor een industriële kantoorruimte dus en je kantoor is gelijk een eyecatcher rijker. Naast de looks zijn de vergaderboxen flexibel, modulair én akoestisch ideaal voor jouw kantoor. 

Amsterdam LMet Meetingbox Amsterdam L creëer je een afgesloten werkplek én zorg je voor een industriële look!

 

7. Industrieel koffiemeubel, lunchmeubel & koelmeubel

Als fan van de industriële stijl gaat je hart echt sneller kloppen als je dit industriële koffiemeubel, lunchmeubel en koelmeubel ziet. Deze items ademen echt de industriële sfeer en zijn een echte aanwinst voor je kantoorruimte. Naast werken in stijl, wil je toch ook lunchen en koffie drinken in (industriële) stijl?

8. Roomdivider Rotterdam en Eindhoven

Roomdividers zijn niet alleen ideaal om een kantoorruimte op te delen, maar in het geval van Roomdivider Rotterdam en Roomdivider Eindhoven ook een echte eyecatcher. De stalen pilaren zorgen voor een robuuste uitstraling. Ook is er genoeg ruimte voor al je industriële kantooraccessoires. Wil je toch liever een kleinere versie? Ga dan voor dressoir Den Haag

9. Dutchbone stoel Scuola

Breng de industriële kantoorstijl naar de bedrijfskantine met Dutchbone stoel Scuola. Naast dat deze stoel echt een toevoeging is aan je industriële kantoorruimte, heeft de stoel een speelse uitstraling. Extra pluspunt: de stoel is stapelbaar en daardoor makkelijk op te bergen en te verplaatsen.

Scuola stoelDutchbone stoel Scuola is perfect voor bijvoorbeeld de kantine.

10. Vintage afstijlpakket

Een kantoorruimte kan nou eenmaal niet zonder kantooraccessoires. We snappen dat niet iedereen een passie heeft voor interieur, gelukkig zijn daar afstijlpakketten voor in het leven geroepen. Met een afstijlpakket is jouw kantoorruimte in een handomdraai afgestyled. Afstijlpakket vintage L en M bestaan uit eyecatchers gemaakt van hout, staal, glas of beton en maken jouw industriële kantoorruimte helemaal af.

Hulp nodig bij het creëren van een industriële kantoorinrichting?

Geef jij het inrichten van je kantoorruimte toch liever uit handen? Maak dan gebruik van de kennis van onze kantoorexperts! We denken graag met je mee en zullen er natuurlijk voor zorgen dat de tofste industriële kantoormeubelen een plekje krijgen in jouw kantoorruimte. Liever direct shoppen van industriele kantoormeubelen?


Shop jouw kantoormeubelen!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Hoe maak je een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek

Een inspiratiemuur mag op je (thuis)werkplek niet ontbreken. We kunnen allemaal wel wat inspiratie gebruiken tijdens onze werkdag, toch? Maar hoe maak je nou zo’n inspiratiemuur op je (thuis)werkplek? Wij nemen je stap voor stap mee!

Lees meer
Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Waarom is een flexibele kantoorinrichting belangrijk?

Een flexibele kantoorinrichting zorgt voor flexibel en productief werken. Wil jij een flexibele kantoorinrichting? Lees in deze blog hoe jij zorgt voor een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer
Wat is het verschil tussen elektrisch bureau Bergen en elektrisch bureau Oslo?

Wat is het verschil tussen elektrisch bureau Bergen en elektrisch bureau Oslo?

Soms kom je het tegen: 2 bureaus die hetzelfde ogen, maar toch verschillen van elkaar. In ons assortiment zitten 2 elektrische zit-sta bureaus die erg veel op elkaar lijken. Dit zijn bureau Bergen en bureau Oslo. Beiden een zit-sta bureau. Beide bureaus zijn elektrisch verstelbaar. Bureau Bergen en bureau Oslo zijn zelfs verkrijgbaar in dezelfde kleurencombinaties. Toch zit er verschil tussen de bureaus. In deze blog lees je meer over de verschillen!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies