Kantoorinrichting

De perfecte materialen combinaties voor jouw kantoorinrichting

Hoe je combineer je verschillende materialen in jouw kantoorinrichting? Gecombineerde materialen in een kantoorpand is helemaal van deze tijd. Lees de tips om inspiratie op te doen voor in jouw kantoorruimte!

De perfecte materialen combinaties voor jouw kantoorinrichting

Vraag jij je af hoe je moeiteloos materialen kunt combineren in jouw kantoorinrichting? Dan hebben we dit blog voor jou geschreven! Wij leggen je namelijk uit hoe je verschillende materialen kunt verwerken in de kantoorruimte zonder een rommelige kantoorinrichting te creëren. Dé gouden tip: combineer altijd een koel en een warm materiaal voor een perfecte kantoorinrichting. 

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Dit is hoe je moeiteloos materialen combineert in jouw kantoorinrichting

Gecombineerde materialen in een kantoorpand is helemaal van deze tijd. Maar hoe verwerk je die materialen in jouw kantoorinrichting? Welke materialen passen bij elkaar in een kantoorruimte? En hoe voorkom je een chaotische kantoorinrichting? Van hout tot huid en van beton tot karton: wij vertellen je alles over materiaalgebruik in de kantoorinrichting.

Kantoorruimte huren aan de H.J.E Wenckebachweg 123Groffe materialen gecombineerd met simpel meubilair.

Combineer een industriële kantoorinrichting met een botanische look

Een industriële kantoorinrichting is eenvoudig te combineren met andere stijlen. De belangrijkste kenmerken van een industriële kantoorinrichting zijn: het gebruik van rauwe materialen (beton, metaal, baksteen, enz.), onafgewerkte elementen en een stoere afwerking. Hoe gaaf zou het zijn als je daar een botanische afwerking aan toe zou voegen? Denk aan een mooie hangplant op een archiefkast, een grote gatenplant bij een bakstenen muur of een pannenkoekenplant op een betonlook kantoormeubel. Zie jij het al voor je? Wij wel!

Kantoorruimte Demmersweg 3Industriële inrichting met een kleine palmboom toegevoegd. Zo makkelijk kan het zijn.

Combineer altijd een koel en een warm materiaal voor een perfecte kantoorinrichting.

Verwerk hout in jouw kantoorinrichting

Hout is perfect te verwerken in iedere kantoorinrichting. In een kantoorpand met veel ramen en natuurlijke lichtinval is hout een prachtig materiaal om de kantoorruimte mee af te werken. Hout voegt namelijk direct sfeer en warmte toe aan een kantoorinrichting die voornamelijk uit koele materialen bestaat. De beste materialen combinaties in het kantoorpand ontstaan namelijk door koele en warme materialen te combineren. Het is bijvoorbeeld prachtig om een glazen kantoorkamer af te stijlen met houten accenten. Hout heeft zoveel mogelijkheden in jouw kantoorinrichting. Leef je dus uit en wees creatief!

Kantoorruimte huren aan de Meeuwenlaan 98 Zowel de pantry als de tafel zijn gemaakt van hout. Het voegt een warme sfeer toe in de kantoorinrichting.

Voeg minimalisme toe aan een klassieke kantoorinrichting

Een klassieke kantoorinrichting lijkt wat lastig te combineren met materialen die niet thuishoren in een klassiek kantoorpand. Niets is minder waar! Door minimalistische elementen en materialen toe te voegen, haal je juist het beste naar boven in jouw klassieke kantoorinrichting. Waar een klassieke kantoorinrichting zich laat kenmerken door sierlijk bewerkt hout, gedetailleerde kleden en kleurrijk glas, wordt minimalisme gekenmerkt door zachte kleuren, eenvoudige vormen en simpele materialen. Bekijk onze webshop voor meer inspiratie.

Om een klassieke kantoorinrichting te combineren met minimalistische materialen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pastelkleurige, houten showcase voor jouw klassieke kandelaren. Of ga voor een minimalistisch kantoormeubel in een kantoorkamer met een prachtig gedetailleerd kleed.

Leef je dus uit en wees creatief!

kantoorruimte huren aan Marshalllaan 2Een kleed zorgt al voor een hele andere uitstraling van jouw kantoorinrichting.


Hebben we je al op weg geholpen met het combineren van materialen in jouw kantoorinrichting? Dit waren nog maar drie voorbeelden van gecombineerd materiaalgebruik in een kantoorruimte, je kunt natuurlijk eindeloos combineren met materialen. Er is geen goed of fout, ga je gevoel achterna en kijk wat er gebeurt met jouw kantoorpand. Wij weten zeker dat het een succesverhaal wordt. Voor meer inspiratie is Officeplanner ideaal. Je kunt hiermee namelijk verschillende afstijlmogelijkheden kiezen, waardoor je altijd verzekerd bent van perfect gecombineerde materialen in jouw kantoorinrichting!
 

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Met deze kantoorinrichtingtips vergroot jij de werkprestaties binnen jouw kantoorruimte

Met deze kantoorinrichtingtips vergroot jij de werkprestaties binnen jouw kantoorruimte

In jouw kantoorpand draait het echter uiteindelijk maar om één ding: productiviteit. Lees snel verder voor 7 inrichtingtips die de werkprestaties in jouw kantoorunit vergroten!

Lees meer
Kantoorinrichting Den Haag

Kantoorinrichting Den Haag

Een kantoorruimte voorzien van een inspirerende kantoorinrichting in de stad van de politiek en de stad met een heuse skyline? Lees de blog en doe inspiratie op!

Lees meer
Maak vergaderen leuk met deze tips voor de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte

Maak vergaderen leuk met deze tips voor de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte

Lange saaie vergaderingen zijn verleden tijd met deze tips voor de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte! Een fijne sfeer is een van de musts. Lees de blog voor alle tips.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies